טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בלי מחלות מיוחדות עם יציאות תקינות בדר"כ אבל לפני שבוע היה לי שלשול שלא קשור לזיהום/קלקול קיבה והשלשול האחרון לפני זה היה בקיץ אני לפעמים הולך לישון אחרי האוכל ושותה הרבה יחסית ורוצה לדעת למה זה קורה ואיך מונעים את זה ? תה עם נענע עוזר לשמור על מערכת עיכול תקינה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלשול יכול להיות מכל מיני גורמים הגורם הנפוץ ביותר הוא נגיף (לשמור על היגיינה, לרחוץ ידיים...) גורמים נוספים: רגישות למזון , פרזיטים, ממתיק דיאטטי, חיידק , תרופות רצוי לאכל את הארוחה האחרונה כשלוש שעות לפני שאתה הולך לישון תה עם נענע ,זה מצוין, גם תה בבונג (קמומיל), מעולה לבעיות עיכול, גם תה שומר (גם למניעה, גם טיפולי)
שלשול, פעם ב-... זה לא נורא, זה מנקה את המערכת! מה שחשוב כשזה קורה, להקפיד על שתייה, לאכל במנות קטנות, עדיף ללא סיבים, אין צורך לקחת תרופות עוצרות ,רק מאריכות את הבעיה (כמובן אם אתה במצב של איבוד נוזלים קשה, להגיע לטיפול רפואי ללא דיחוי) בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד