בן 18 מתכונן לגיבושים לצבא כבר מכיתה י'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 18 מתכונן לגיבושים לצבא כבר מכיתה י'
    יומטוב
    23/06/2008

פורום שלום רב זאת הפעם הראשונה שאני כותב פה ושאלתי היא כזאת אני בן 18 מתכונן לגיבושים לצבא כבר מכיתה י' אני פעם הייתי נורא שמן עד כיתה י' הייתי בגובה 170 ושקלתי 80 קילו באיזשהו שלב תפסתי את עצמי בידיים והרזתי כיום אני שוקל 68 בגובה 175 הבעיה היא שאני מתאמן יום יום על ריצות שומר תזונה ועובד במכון כבר שנה והריצות כבר שנתיים ועדיין נשאר לי ציצי והבטן שלי שטוחה לגמרי זה מאוד מפריע לי ורציתי לדעת מה עליי לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כדאי לעשות בירור מקיף

חן פרופסורסקי
    26/06/2008

שלום לך,

מאוד יכול להיות שמדובר בחלק טבעי בתהליך, הבטן ירדה, הציצי עוד לא.
    יתכן גם שאינך מחזק את השרירים הנכונים באזור החזה בשביל להשיג את העיצוב שאתה מבקש.
    מצד שני ישנם מצבים בריאותיים שונים שעלולים להתבטא במצב שכזה וגם אם זה נדיר שווה לעשות בירור רפואי מסודר - עדיף שיגידו לך שהכל בראש מאשר שיתברר שיש בעייה שהתעלמת ממנה.

מעבר לכך, יתכן מאוד שמאמן אישי לתקופה קצרה שיעזור לך לבנות מערך אימון מקצועי יהווה
    פתרון לא רק למה שבקשת אלא גם יחסוך לך שברי הליכה עוד לפני הגיוס ויוודא שהתזונה אכן אופטימלית.

לבריאות ובהצלחה,

חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו