טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
פורום שלום רב זאת הפעם הראשונה שאני כותב פה ושאלתי היא כזאת אני בן 18 מתכונן לגיבושים לצבא כבר מכיתה י' אני פעם הייתי נורא שמן עד כיתה י' הייתי בגובה 170 ושקלתי 80 קילו באיזשהו שלב תפסתי את עצמי בידיים והרזתי כיום אני שוקל 68 בגובה 175 הבעיה היא שאני מתאמן יום יום על ריצות שומר תזונה ועובד במכון כבר שנה והריצות כבר שנתיים ועדיין נשאר לי ציצי והבטן שלי שטוחה לגמרי זה מאוד מפריע לי ורציתי לדעת מה עליי לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאוד יכול להיות שמדובר בחלק טבעי בתהליך, הבטן ירדה, הציצי עוד לא. יתכן גם שאינך מחזק את השרירים הנכונים באזור החזה בשביל להשיג את העיצוב שאתה מבקש. מצד שני ישנם מצבים בריאותיים שונים שעלולים להתבטא במצב שכזה וגם אם זה נדיר שווה לעשות בירור רפואי מסודר - עדיף שיגידו לך שהכל בראש מאשר שיתברר שיש בעייה שהתעלמת ממנה.
מעבר לכך, יתכן מאוד שמאמן אישי לתקופה קצרה שיעזור לך לבנות מערך אימון מקצועי יהווה פתרון לא רק למה שבקשת אלא גם יחסוך לך שברי הליכה עוד לפני הגיוס ויוודא שהתזונה אכן אופטימלית.
לבריאות ובהצלחה,
חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים