אחת שמתחיל להתייאש..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחת שמתחיל להתייאש..
    etti52
    30/06/2008

שלום אני בת 27 וחצי גובה 1.71 משקל מזמן כבר הפסקתי לבדוק (קצת מפחדת )פעם אחרונה שנשקלתי הייתי 54 משהו כזה זה היה ממש ממש מזמן (שנתיים או משהו כזה) אבל משקל ששמרתי לאורך זמן היו גם פעמים שהייתי אוכלת כמו פיל (לא עושה ספורט) והייתי שוקלת 50 ק"ג שזה היה בצורה מפחידה! לעומת זאת היום אני לא מצליחה לרדת במשקל גם אם אני נקרעת מהליכות מהירות של איזה שעה ורבע כמעט כל יום, וגם יותר שומרת מבחינת אוכל כבר הפסקתי לאכול חטיפים הפחתתי בכמות הסוכרים, לא שותה שתייה מתוקה,כמעט ולא אוכלת פחמימות.. עם כל זאת לא מספיק זה שאני לא מצליחה לרדת במשקל אני גם מסתובבת עם הרגשת נפיחות וכבדות יומיומית שמלווה אותי, באיזשהו מקום אני מרגישה שהמהעיים "לא עובדות" כמו שצריך שמשהו לא תקין בחילוף החומרים על מה אפשר בבקשה להמליץ לי ובבקשה לא לשלוח אותי לאיזה נטרופת או רפואה אלטרנטיבית או משהו כזה ... בתודה רבה! אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחת שמתחיל להתייאש..

הוספת תגובה

• שמתחילה* חחחח

etti52
    30/06/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לשלוח?

חן פרופסורסקי
    08/07/2008

שלום אתי,

התמונה שאת מציירת משקפת חולשה של מערכת העיכול ומחסור שכזה בכוח לא מאפשר גם הרזייה (שריפת שומן אומנם מייצרת אנרגייה אך דורשת לא מעט אנרגייה גם בעצמה...).
    אם כמוות המפחמימות *המלאות* שאת צורכת איננה מהווה כ 70% מהקלוריות היומיות שלך הרי שיש לך פחות מדי מקורות אנרגייה במזון - וזו תהייה טעות.
    מעבר לשינוי זה ואולי לאיכות המזון שלא פירטת (דגנים מלאים? קטניות מונבטות? שמן כבוש קר?)
    הפתרון שהייתי מציע זה צמחים מחזקים וטיפול מחזק תומך. הקושי היחידי שלא ניתן להעביר טיפול שכזה או להתאים צמחים שכאלה דרך הפורום. צר לי.

בהצלחה !

חן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אתי אל תתיאשי...

נירי
    25/07/2008

אני הייתי בדיוק במצבך כבר לא זוכרת את ה 50 קג על המשקל ..בדיוק כמוך עשיתי הכל ללא הצלחה .ניגשתי לרופאת המשפחה שלי והסברתי לה את מצבי .וביקשתי לבצע בדיקות דם ,אכן ביצעתי הכל היה תקין חוץ מתפקודי הכבד במקרה שלי שינתי את התזונה הבדיקות ירדו לחצי .וכן אני גם מצליחה להוריד במשקל לאט אבל בטוח. אני לא עושה דיאטת רעב זה לא בריא וממש לא בשבילי. אז אולי כדאי שתלכי לעשות בדיקות דם .אולי שם יש משהו שיכול לכוון אותך ולהסביר את האי ירידה במשקל בהצלחה נירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו