שאלה לגבי כרס שלא יורדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי כרס שלא יורדת
    אני ורק אני
    06/07/2008

שלום, אני בן 16 ו 3 חודשים, גובה 1.65, משקל 60. בגדול אני רזה אבל מגיל 12 בערך יש לי כרס שפשוט לא יורדת... היא נשארת גם אם אני אוכל שטויות והרבה מאוד וגם אם אני שומר על כושר ועל תזונה נכונה- היא פשוט לא נעלמת. זה ישמע מוזר אבל אני מרגיש כאילו הכרס שלי זה אוויר ולא שומן כי כשאני מכווץ את הבטן אז הבטן שלי שטוחה ואפילו עם מעט קוביות וכשאני מחזיר אותה למצב הרגיל הכרס חוזרת. בבקשה תעזרו לי, זה ממש חשוב לי. תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי כרס שלא יורדת

הוספת תגובה

• משקל וגובה תקינים

ירון לב אור
    07/07/2008

שלום לפי התאור שלך בנוגע לגובה מול משקל מצבך תקין אתה לא שמן ומשקלך תקין ובנורמל בנוגע לכרס הייה רגוע בבטן מרוכזת שכבה שומנית שנועדה להגן על האברים הפנימיים בבטן ולהוות שכבת מגן ובידוד לבטן במידה ואתה לחוץ בנוגע לכרסונת הקטנה שלך נסה לבצע עליות בטן כמה עשרות עליות בטן ביום ישטחו לך את הבטן בהצלחה רבה הייה רגוע ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו