טיפ לפריצת הבלימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפ לפריצת הבלימה
    דןדן
    17/07/2008

שלום, אני בן 46, גובה 1.82 מבנה מלא שרירי. מזה כחודש וחצי לקחתי את עצמי בידיים והחלטתי לצמצם את כמויות האוכל שאני צורך,לבדוק את סוג המאכלים, וכ"כ לשים לב לשעות האכילה. התחלתי עם משקל של 106 ק"ג והיום אני באיזור ה-98 ק"ג. אני משתדל לעשות לפחות 3 פעמים בשבוע ספורט - הליכה משולב עם ריצה של 7-10 ק"מ, תרגילי כח ובטן ואפילו יצא לי לשחות השבוע 40 בריכות. תזונה - בוקר - קפה, 08:30 יוגורט עם 2 כפות שיבולת שועל צהריים - מנה בשרית, אורז, ירקות מבושלים, מרק, סלט, פרי/קרטיב אחה"צ - יוגורט ערב - 2-3 פרוסות לחם שיפון עם חמאה/גבינה לבנה, סלט, פרי/מעדן חלב. במהלך היום שותה 4-6 כוסות קפה ללא סוכר, בסופ"ש חוטא עם 3-6 קרטיבים (קרח). שותה מים 2-4 כוסות ביום. אני מרגיש שנתקעתי קצת על המשקל הנוכחי 98 ומעוניין לדעת האם להמשיך את אורח החיים הזה וההורדה תגיע בהמשך או שעליי לשנות משהו למען "לעצור את הבלימה". אודה להתייחסותכם, תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפ לפריצת הבלימה

הוספת תגובה

• פורץ מחסומים...

חן פרופסורסקי
    26/07/2008

נראה לי שהגיע הזמן לעשות שני שינויים:
    1. להפחית את מספר המנות הבשריות - הסבירות לצריכת שומן יומית נכונה עם מנה בשרית קלושה. (במילים אחרות אתה אוכל יותר מדי שומן ולכן מתקשה לרזות)
    2. לשדרג את איכות הפחמימות: אורז לבן משמין, אורז מלא (עגול / בשמתי) לא.

בכלל, יש מספר לא מבוטל של שינויים שהייתי יכול להוסיף אך יש צורך להתאימם למכלול חייך.
    בנו לך אי פעם תפריט מותאם אישית?

חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו