מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אצות?נירי25/07/2008
אשמח לקבל עצה לגבי אצות . קראתי על שהן מאוד בריאות וגם ומסייעות בירידה במשקל. אני בת 35 נמצאת כרגע בתהליך הרזייה. תודה ושבת שלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה סוג של עצה לגבי האצה את מחפשת?
חן פרופסורסקי26/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לאצות.....
נירי27/07/2008אני מחפשת סוג של אצה שתוכל לסייע לי בזרוז הירידה במשקל . תודה נירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצות
ד''ר ענת גרינשטיין28/07/2008היי נירי
אכן אצות נחשבות כבריאות ומכילות מאגר גדול של ויטמינים ומינרלים. האצות אכן בין היתר מסייעות בירידה במשקל ע"י האצת חילוף החומרים. אצות כמו ספירולינה וקלפ יכולות לסייע בתהליך זה. אני ממליצה לך לקרוא את הכתבה שלי בנושא זה באתר מטפלים .
הרבה בהצלחה ד"ר ענת גרינשטיין נטורופתית ND* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה ענת ! + הארה
חן פרופסורסקי31/07/2008שלום נירי,
תוספת קטנה על דבריה של ענת:
אצות ים משמשות מקור לגוף של יוד ומרכיבים חיוניים רבים נוספים. בדרך זו הם מזינים את הגוף.
אם חסר לאדם משהו מאותם מרכיבים הרי שפעילות גופו תשתפר.
אם לא חסר, אזי פעולתן של האצות תהיה הרבה פחות יעילה.
חשוב לא להתייחס לאצות או אל תוספי מזון / מזונות עשירים אחרים כאל תרופה. מדובר בחלק מגישה עקרונית אשר מעודדת בריאות באופן הגיוני: אם תוכלי יותר מדי שומן, איכות מזון ירודה, עתירה בפחמימות מזוקקות וכו' שום אצה שבעולם לא תעזור לך. אם תפריטך בריא, את מבצעת פעילות גופנית סדירה, נחה מספיק וכו' הרי שאצות תוכלנה לשפר את הזנתך ואולי אך לתרום לירידה טובה במשקל.
חומר למחשבה,
שפע בריאות,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חן .:)
נירי01/08/2008תודה רבה ! תודה על תגובתך .ועל העצות. אני בהחלט מסכימה איתך .ובהחלט מאמצת את שיטתך . שוב תודה רבה! וסופש מקסים. נירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דר גרינשטיין וברוכה הבאה!
נירי01/08/2008תודה רבה ! תודה על תגובתך ועצתך ברצוני לדעת היכן אני יכולה לקנות אצות אלה .ואם הן באות בצורות שונות (טבליות ,בצורתן הטבעית),סליחה על הבורות זה פשוט ממש לאחרונה ששמעתי על כל עניין האצות. שוב תודה וסופש מקסים :) נירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצות
ענת גרינשטיין03/08/2008היי נרי את האצות ניתן לרכוש בבתי טבע. תוכלי למצוא אותם לצד מזונות המשוייכים למקרוביוטיקה. הרבה בריאות ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)