כולסטרול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולסטרול
    בן
    21/08/2008

אהלן,אני מתאמן במכון כושר ולוקח אבקת חלבון כאמור באבקת חלבון יש במנה כ55 מ"ג כולסטרול ואני לוקח ביום כ3 מנות.. חוץ מהכולסטרול שמגיע מהאבקת חלבון אני כמעט ולא מקבל משום מאכל אחר כולסטרול,ורציתי לדעת אם זה יותר מידי כולסטרול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כולסטרול

הוספת תגובה

• תיקון

בן
    21/08/2008

טעות אני לוקח סך הכל כ300 מ"ג ביום.. האם זה בסדר? או יותר מידי,כמה מומלץ ליום לנער בן 17 משקל 69 גובה 178 תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקת חלבון = נזק

חן פרופסורסקי
    09/09/2008

שלום בן,

כל הגישה הזאת של אבקות חלבון ופטנטים שכאלה לא מותאמת לצרכים האנושיים.
    אנו בני האדם לא אמורים לבלוע אבקות שכאלה אלא לקבל את החלבון בתוך מכלול התזונה הבריאה שלנו. תכולת הכולסטרול באבקה היא בעיה קטנה לעומת צריכה מוגזמת של חלבון מעובד אשר מייצרת פסולת רבה ומעיקה על מערכות הפינוי של הגוף.

המצלה חמה: דבר עם תזונאי הוליסטי או עם נטורופת אשר יבנה איתך תפריט מסודר ומותאם לצרכייך באופן אישי ואחראי.

לבריאות,

חן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו