תפריט להורדת כולסטרול רע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט להורדת כולסטרול רע
    רונית
    22/09/2008

שלום, אני בת 55 משקל 67, גובה 160, עברתי בדיקות דם שיגרתיות ומצאו שרמת הכולסטרול הרע גבוהה. בתקופה האחרונה אני לא אוכלת בתפריט מסודר ולא אכלתי הרבה בשר, לעומת זאת אכלתי הרבה חמאה, בורקסים ומאפים. פירות אני אוכלת כאשר יש בעונה. ירקות אולי פעם ביום. כיצד זה משפיע על רמת הכולסטרול הרע? תוכלו להמליץ לי על תפריט יומי כך שרמת הכולסטרול תרד? האם ממולץ לאכול ביצים או שיש בהן כולסטרול רע? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט להורדת כולסטרול רע

הוספת תגובה

• כולסטרול

ד''ר ענת גרינשטיין
    24/09/2008

היי רונית
    בכל המזונות מן החי יש כולסטרול. בנוסף לכך שהגוף מייצר כולסטרול אנו מוסיפים לכך מהמזון. חשוב להפחית מכל המזונות מן החי גבינות, ביצים, בשר, עוף ודגים. להשתדל כמה שיותר להצמד לדיאטה צמחונית. יש מצבים שהגוף מייצר כולסטרול בעודף גם בלי שנצרוך כמות גדולה במזון. בנוסף לתזונה חשוב להתייעץ עם איש מקצוע כדי להתאים צמחי מרפא ותוספים המסייעים להורדת הכולסטרול.
    חג שמח בברכה
    ד"ר ענת גרינשטיין נטורופתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו