טריגליצרידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טריגליצרידים
    ענת
    28/01/2009

שלום שמי ענת ובתקופה האחרונה הטריגליצרידים שלי עלו משמעותית. אני נוטלת גלולות אך איני יכולה להפסיק (אנדרומטריוזיס) הבנתי מהרופא המטפל כי עלי להוריד את כל הסוכרים הפשוטים מהתפריט (נקודת התורפה שלי היא הרבה ספלי שתיה חמה עם חלב וסוכר) וכן לקצץ משמעותית בפחמימות ולהעלות במקביל את כמויות החלבונים (שעד כה היו מינימליים בתפריטי) האם תוכלו לסייע לי ולחוות דעתכם על התפריט אותו אני מנסה לבנות וכן לתת טיפים כלליים להתמודדות עם המצב? גילי 32, משקלי 49 גובה 1.66 התפריט שניסיתי להרכיב: בוקר: 2נס קפה עם חלב סוייה אלפרו+ 2 פרוסות לחם שיפון קל אורגני (אדמה) + 2 כפות קוטג' צהרים: ירקות מאודים + חסה + קופסת טונה בשמן+ 2 פרוסות שיפון קל נס קפה + חלב אלפרו אחה"צ: 2 פרוסות לחם קל + טחינה גולמית נס קפה ערב: חביתה מ 3 חלבונים וחלמון אחד + טחינה / חצי אבוקדו + 3 כפות קוטג' + סלט חסה + 2פרוסות לחם שיפון קל תה צמחים לילה: יוגורט לבן 3% + 3 כפות שיבולת שועל נוטלת אומגה 3 (2 כמוסות טריאומר) וכף סירופ ברזל נוזלי (טננבלוט) בתודה מראש ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טריגליצרידים

הוספת תגובה

• טריגליצרידים

ד''ר ענת גרינשטיין
    05/02/2009

היי ענת

לטעמי התזונה שלך די טובה. אולי כדאי להוסיף צמחים שמסייעים בהורדת השומנים ולבצע פעילות גופנית מסודרת . יש להקפיד בעיקר על אכילת ירקות ירוקים טריים עם כף שמן זית ולימון. הרבה סיבים תזונתיים שמסייעים לםינוי שומנים.
    בברכה ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת: מוצרי חלב באנדומטריוזיס

ענת
    09/02/2009

שלום לכם אני מקבלת מסרים סותרים לגבי סוגי החלב ומוצריו במצב של אנדומטריוזיס: אילו מבין החלופות עדיפות: חלב סוייה ומוצרי טופו חלב בקר וגבינות בקר חלב צאן ומוצריו תודה מראש ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרי חלב

ד''ר ענת גרינשטיין
    09/02/2009

היי ענת
    עדיפות תהיה לחב אורז או חלב סויה כתחליף לחלב צאן
    ביי ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו