אקטינס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקטינס
    שרה
    03/02/2009

שלום! עד לפני שבוע עשיתי את דיאטת האטקינס במשך תקופה קצרה והורדתי כ-3 קילו (55 ק"ג על 161 ס"מ לאחר ירידה). יש לי שתי בעיות: 1. לאחר ירידה של שלושה ק"ג בעזרת אכילה לפי התפריט של אטקינס+ספורט (אך בשלב מאוחר יותר ופחות קפדני כיוון שאינני רציתי ירידה דרסטית) הירידה נעצרה ואיני מצליחה לרדת עוד, מדוע הירידה נעצרה וכיצד אוכל לשוב להוריד? 2. לאחר ייאוש רב מכך שאיני מצליחה להגיע למשקל היעד שלי, החלטתי להפסיק את האטקינס. חזרתי לאכול פחמימות בשבוע האחרון, במשך שלושה ימים באופן פחות מבוקר ואכילה יחסית מרובה של פחמימות (בגלל אירועים, דבר שאינו קורה לעיתים קרובות) ולאחר מכן קמות מופחתת יחסית, ובכל זאת, עליתי קילו ואני נראית מנופחת מאוד. למה וכיצד אוכל למנוע זאת? תודה מראש, שרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקטינס

הוספת תגובה

• אטקינס

ד''ר ענת גרינשטיין
    05/02/2009

היי שרה

אני לא בעד דיאטות מסוג אטקינס או הפרדת מזונות. אני חושבת שכדאי לשלב בכל ארוחה פחמימה ,שומן וחלבון. זיכרי שעודף פחמימות הם לרוב הבעייה שגורמת לנו לעודף משקל בעיקר פחמימות שאינן מאוזנות ואינן משולבות עם שומן המסיע בתחושת שובע ומפחית את הכמיהה למתוק.
    ביי ובהצלחה ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו