לרדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרדת
    רחל
    09/03/2009

אני בת 32, גובה 1.60 ואני שוקלת 70. המשקל שלי גבוה מאוד, נכון? איך אפשר לרדת? התחלתי לעשות כל יום הליכה מהירה של שעה, התפריט שלי: בוקר- מעדן טבעגורט. בערך ב 10:00 כריך עם קוטג וירק. ארוחת צהריים. בערב לחם עם גבינה או ממרח חרובים. בין הארוחות אני אוכלת לפעמים גלידה(לא דיאטטית). חשוב לי לציין שיש לי סוכר נמוך (58) אז קורה הרבה שאני מרגישה צורך למתוק, ואז אני אוכלת סוכריות טופי או שוקולד. אני חייבת משהו מתוק, אחרת אני מרגישה חוסר ריכוז ובלבול. המשקל לא זז. מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרדת

הוספת תגובה

• רחל

ד''ר ענת גרינשטיין
    13/03/2009

היי רחל
    אכן המשקל גבוה ביחס לגובה. לא ברור ממתי התחלת לאכול את מה שכתבת וממתי התחלת לבצע הליכה? לגבי ההליכה זה נראה לי טוב ומספיק במידה וזה מתבצע בכל יום. לגבי התזונה אני רואה שיש הרבה בין הארוחות שבגלל ירידה ברמת הסוכר את נאלצת לאכול מתוק. אני חושבת שבמידה שתאכלי תזונה מאוזנת המבוססת על שמירה על אינדקס גליקמי מאוזן יהיו לך פחות נפילות ברמת הסוכר וזה יקל עליך לרדת. חשוב שתתיעצי עם איש מקצוע כיצד לבנות תזונה המסייעת לך לרדת ובד בבד שומרת על רמת הסוכר בצורה מאוזנת.
    בברכה ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו