טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 32, גובה 1.60 ואני שוקלת 70. המשקל שלי גבוה מאוד, נכון?
איך אפשר לרדת? התחלתי לעשות כל יום הליכה מהירה של שעה, התפריט שלי:
בוקר- מעדן טבעגורט.
בערך ב 10:00 כריך עם קוטג וירק.
ארוחת צהריים.
בערב לחם עם גבינה או ממרח חרובים.
בין הארוחות אני אוכלת לפעמים גלידה(לא דיאטטית). חשוב לי לציין שיש לי סוכר נמוך (58) אז קורה הרבה שאני מרגישה צורך למתוק, ואז אני אוכלת סוכריות טופי או שוקולד. אני חייבת משהו מתוק, אחרת אני מרגישה חוסר ריכוז ובלבול.
המשקל לא זז. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי רחל אכן המשקל גבוה ביחס לגובה. לא ברור ממתי התחלת לאכול את מה שכתבת וממתי התחלת לבצע הליכה? לגבי ההליכה זה נראה לי טוב ומספיק במידה וזה מתבצע בכל יום. לגבי התזונה אני רואה שיש הרבה בין הארוחות שבגלל ירידה ברמת הסוכר את נאלצת לאכול מתוק. אני חושבת שבמידה שתאכלי תזונה מאוזנת המבוססת על שמירה על אינדקס גליקמי מאוזן יהיו לך פחות נפילות ברמת הסוכר וזה יקל עליך לרדת. חשוב שתתיעצי עם איש מקצוע כיצד לבנות תזונה המסייעת לך לרדת ובד בבד שומרת על רמת הסוכר בצורה מאוזנת. בברכה ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד