ניקוי גוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוי גוף
    רחל
    19/03/2009

עשיתי ניקוי גוף בהמשך לסדנה שהשתתפתי בה, לא משהו דרסטי, בעיקר מיצי ירקות ופירות, הרבה אוכל חי, קטניות מונבטות, דגנים מושרים, אוכל מרענן, טרי ואורגני. היציאות שלי השתפרו מאד, רמות האנרגיה עלו, אבל הכי מפתיע, שאחרי הניקוי המשכתי בתזונה מאוזנת (שנבנתה לי לצורך ירידה במשקל) ועכשיו אני מרגישה כאילו הירידה במשקל מהירה וקלה יותר, גם קל לי יותר לעסוק בספורט. כל זה קשור לניקוי הגוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקוי גוף

הוספת תגובה

• ניקוי גוף

ד''ר ענת גרינשטיין
    07/04/2009

היי רחל

כמובן שאת צודקת מאוד בתהליך ניקוי גוף כפי שביצעת אכן הגוף משחרר מתוכו הרבה מאוד רעלים וחסימות. על כן היציאות והירידה במשקל הם פועל יוצא של הניקוי שעשית.

בהצלחה ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחל שעשתה ניקוי

הללויה
    21/05/2009

הי רחל, האם תוכלי לומר לי היכן עושים את זה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עשיתי ניקוי הגוף מרעלים בעפולה

נגה
    25/05/2009

בעפולה ישנה קליניקה לניקוי רעלים,בנוסף לניקוי עצמו
    קיבלתי תוכנית תזונה מתאימה.
    התחושה היא מדהימה
    הם נקראים "מרכז אלומה" 050-4405999

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו