מדוע אני זקוקה להרבה מתוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע אני זקוקה להרבה מתוק
    עינת
    19/03/2009

אני בחורה בת 33 גובה 1.68 משקל 68 ואני במגמת ירידה כיוון שילדתי לפני כ-6 חודשיים. העניין הוא שאני זקוקה בכל יום לכמויות של מתוק ואני מרגישה ממש בקריז אם אני לא אוכלת את הכמות הנדרשת . כשאני מדברת על כמויות אני מתכוונת לדןגמא לחפיסת שוקולד שלמה אני לא מצליחה להסתפק בשתי קוביות . האם זה הרגל או מחסור של מרכיב בתזונה? איך מתמודדים עם הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדוע אני זקוקה להרבה מתוק

הוספת תגובה

• עינת

ד''ר ענת גרינשטיין
    07/04/2009

הי עינת

הי עינת את זקוקה לכל כך הרבה מתוק משום שהתזונה שלך אינה מאוזנת ומכילה הרבה מאוד פחמימות., בעיקר פשוטות שנספגות מהר מאוד ומשאירות אותך בכל פעם עם רמת סוכר נמוכה בדם ועם כמיהה למתוק. אני מציעה לך לאכול בכל ארוחה פחמימה בשילוב שומן וחלבון כדי לאזן את רמות הסוכר. בנוסף כרומיום הוא מינרל שיכול לסייע באיזון רמות הסוכר והכמיהה למתוק.
    בהצלחה וחג שמח ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עינת

ד''ר ענת גרינשטיין
    07/04/2009

הי עינת

הי עינת את זקוקה לכל כך הרבה מתוק משום שהתזונה שלך אינה מאוזנת ומכילה הרבה מאוד פחמימות., בעיקר פשוטות שנספגות מהר מאוד ומשאירות אותך בכל פעם עם רמת סוכר נמוכה בדם ועם כמיהה למתוק. אני מציעה לך לאכול בכל ארוחה פחמימה בשילוב שומן וחלבון כדי לאזן את רמות הסוכר. בנוסף כרומיום הוא מינרל שיכול לסייע באיזון רמות הסוכר והכמיהה למתוק.
    בהצלחה וחג שמח ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו