טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 27,משקלי נע בין 53-55, מבצעת פעילות אירובית ופלאטיס..גובהי 163.
רציתי לדעת בקשר למצות מחיטה מלאה,כמה מצות לאכול ביום?אני אוכלת 5 ארוחות קטנות ומסודרות,3 עיקריות עם מעט פחימיה,ו2 שזה בינים בלי פחמימות.
דבר שני הייתי שותה מיץ לימון בבוקר שמנקה את הגוף מרעלים..אחרי זה הפסקתי..אז להמשיך לשתות או שאין צורך בכך?
בעבר שקלתי 65 קג..היתי מלאה..כיום אני רזה יחסית,אך רוצה להגיע למשקל 50 קג.
אינני מצליחה להמשיך לרדת,מה עליי לעשות בכך?מדי פעם אני חורגת במתוקים וזה מעלה את משקליי,איך להפסיק לשלוט באוכל,ושאני מפסיקה ,אני מתגעגת לפינוקים,משהו מתוק וכו..
אשמח מאוד אם תעזרו לי..
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לגבי מיץ לימון את יכולה להמשיך לשתות חצי לימון סחוט במים פושרים בבוקר. לגבי פעילות גופנית לא ברור לי כמה פעמים את מתעמלת וכמה זמן בכל פעם. לגבי מצות מצה שווה לשתי פרוסות לחם (לא קל כמובן). מקווה שעניתי על שאלותייך. חג שמח ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים