שמנההה :[

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמנההה :[
    דנה
    05/05/2009

שלום, שמי דנה ואני בת 13 וחצי.
    אני 1.50 ס"מ ושוקלת 60:/
    הלכתי לספינינג ליפני שנה ואז הייתי 64. ירדתי ואני לא יכולה לרדת יותר.
    אני אוכלת 2-3 פעמים ביום,מסודר. בלי פחמימות. בלי לחם או עוגות. מתוקים אני בכלל לא אוהבת.
    ואני אוכלת הרבה ירקות אבל הבעיה שההורים שלי עובדים יום ולילה ולא נמצאים בבית ולא מכינים אוכל ולפעמים גם לא קונים כי אין זמן.. אמא שלי לא נותנת לי כסף כדי ליקנות אוכל או משהו כי היא לא סומכת עליי שאני אקנה דברים נכונים חח
    ובכלל, כמו בכל אירוע אני מרשה לעצמי לאכול משהו משומן כגון המבורגר, או קרפ צרפתי או משהו ממש משמן.. אני הולכת פעמיים בשבוע לספינינג. ואני לא מבינה למה אני לא יורדת.. אף פעם לא הייתי רזה כי מבנה הגוף שלי גם שרירי והעצמות שלי איך להגיד.. עבות..
    בגיל 10 שקלתי 39 והייתי 1.35. והייתי יותר רזה משאני עכשיו. אני רוצה לפחות להיות 48 ק"ג ככה.. בבקשה תייעצו לי מה לעשות בנידון..
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמנההה :[

הוספת תגובה

• דנה

ד''ר ענת גרינשטיין
    06/05/2009

היי דנה
    אני ממליצה לך לקבל ייעוץ תזונתי כדי לדעת מה לאכול בצורה מסודרת. יחד עם זאת להקנות לך הרגלים נכונים . את חייבת להתמיד באכילה מסודרת ולבקש מההורים שיעזרו לך בעניין ושיבשלו עבורך אוכל בריא ומאוזן.
    בהצלחה ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו