מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה!הללויה21/05/2009
שלום ד"ר ענת
ראיתי כי כתבת למישהי כאן כי היא צריכה לבדוק מדוע מצאה את האוכל כפיצוי וכו'. זה נשמע לי מעניין לאור העובדה שאני שוקלת היום 100 ק"ג לאחר שעד לפני שלוש שנים שקלתי כ- 60 ק"ג. גובהי הוא 1.68. הגעתי היום למצב שאני בקושי מסוגלת לנשום!!
הייתי אצל דיאטניות, נטורופתיות ומה לא. קשה לי מאוד לקבל על עצמי להתחיל בדיאטה ואין לי מושג מה יהיה. יש לציין כי אני סובלת מקנדידה מערכתית שמקורה בעיקר בלשון, איבחנו לי קנדידה אלביקנס וגם טרופיקל בלשון. זה גורם לי לאי נוחות בפה , וריח רע.
הבדיקה שעליה דיברת מדוע אני מוצאת את האוכל כפיצוי די ברורה לי אך מה עושים מכאן?
הייתי אצל אחד הנטורופתיות המובילות. היא נתנה לי תפריט, ויצאתי משם, ועד היום- שבועיים לא פתחתי בשום דיאטה.
אני מרגישה שאני צריכה משהו אחר, שונה מכל דיאטה, איזה שהוא אורח חיים טבעוני/ צמחוני שבו יש סוג אוכל שניתן לאכול הרבה, אבל מגביל מבחינת מרכיבים. קראתי את ספרו של פורמן "לאכול כדי לחיות" ,לא יודעת כבר.
אודה לך על עזרתך.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה
ד''ר ענת גרינשטיין29/05/2009היי ליאת
אני מאוד מאמינה שאת לא זקוקה לדיאטה אלא שינוי בדרך החשיבה שלך, וויתור על הפיצויים שלך במזון ומציאת פיצויים חלופים . העבודה היא עבודה פנימית העובדת דרך כלים יצירתיים המאפשרים לגעת בעצמך ולעשות שינוי. רק לאחר שתהיי מוכנה לוותר על אכילה רגשית נוכל לעבור למה באמת צריך לאכול כדי לחיות ולא מעבר לכך. ברגע שתהיי מוכנה ותאמצי תזונה שונה ומאזנת תוכלי להמשיך בזה לתמיד זו לא דיאטה. באם תרצי את עזרתי תוכלי לפנות אלי טלפונית
0543141883
חג שמח ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)