דחוף .. , בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף .. , בבקשה
    .....
    26/06/2009

שלום !
    אני בת 14 גובהי 1.69\1.70 ומשקלי 50\51 .
    משקלי בסדר גמור ואני מרוצה ממנו , למרות שאשמח להוריד עוד שני קילו מפני שאני מתכוונת ללכת לסוכנות דוגמניות .
    יש לי כמה בעיות .. , הבעיה הראשונה היא שהגוף שלי לא ניראה כמו המישקל , והרגליים והישבן גדולים מאוד ! , החלק העליות של הגוף רזה והחלק התחתון גדול ורחב , מה אפשר לעשות בנוסף לספורט ?
    ועוד בעייה , המשקל שלי תלוי במה שאכלתי יום לפני , למשל אם יום לפני אכלתי הרבה אז כשאני יקום ואשקל יום למחורת אני אשקול 51 ו.. , אבל אם יום לפני אכלתי קצת אז יום למחורת אני אשקול 50 , מה אפשר לעשות ?? , אולי זה בגלל שירדתי לפני שנה בערך שישה קילוגרמים .
    ולמה הבטן שלי מתנפחת מאוד כשאני אוכלת משהו ? , ומה אפשר לעשות ?
    תודה מראש !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף .. , בבקשה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

ד''ר ענת גרינשטיין
    27/06/2009

היי
    לדעתי משקלך מתאים לגובהך כך שאת לא צריכה להתעסק באופן אובססיבי עם המשקל. מעבר לכך מבנה גופך אינו יכול להשתנות רק להתעצב באמצעות חיטוב הגוף. בקשר לנפיחות הבטן לאחר ארוחה חשוב שהתזונה שאת אוכלת. תהיה בריאה ומאוזנת, אכלי בשעות מסודרות ולימדי לקבל את גופך כפי שהוא .המודל לרזון כפי שדוגמניות נראות אינו בהכרח מודל לבריאות פיזית ונפשית.

בהצלחה ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו