צריכה יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה יעוץ
    ליאל
    03/07/2009

אני בחורה בת 21 סבלתי מאנורקסיה ולאחר מכן בולימיה במשך 5 שנים
    עשיתי לא מזמן בדיקת צפיפות עצם (בהמלצת דיאטנית)התוצאה יצאה גבולית
    מאוד נבהלתי ,כרגע אני במעקב אצל הדיאטנית אך כיוון שהמפגשים איתה הם פעם בחודש
    אין לי כרגע במי להעזר מבחינת מזעור נזקים
    אני הפרט מה אני אוכלת מדי יום ואשמח לקבל יעוץ לשיפור ולשימור ומה אני יכולה להחליף במה ,כיוון שהתפריט שלי די חדגוני
    בוקר :2 פרוסות לחם מלא +2 כפות גבינה 5% ,ירקות+2 תפוים \כוס קורנפלקסללא חלב \חטיף בריאות \שקית פופקורן ללא שמן ומלח שאני מכינה בבית +כוס נס נטול קפאין עם מעט חלב
    צהרים:בד"כ אורז מלא +ירקות טריים +2 תפוחים ,לפעמים סלט עם טונה במים ושתי פרוסות לחם מלא
    ביניים :סנדביץ עם גבינה (רק אם אני לא אוכלת את 2 התפוחים )
    ערב :2 לחם מלא+2 כפות גבינה 5% +ביצה +כוס תא נענע +ירקות טריים \ביצה +טונה +גבינה וירקות
    יותר מאוחר:דייסת ש"ש +2 תפוחים
    זה בד"כ התפריט שלי ,כמובן שלפעמים יש שינויים כג"ו שישי שבת ,,אני חייבת לציין שאני מאוד אוהבת תפוחים ,זו המחלה שלי ,ובנוסף אני מוסיפה קולורבי \שומר \ירקות מבושלים
    לפעמים אני מוסיפה לאורז טופו
    מה לשפר מה לשמר ומה ניתן להחליף במה כדי לגוון
    אם התשובה ארוכה מדי אשמח לצו קשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה יעוץ

הוספת תגובה

• ליאל

ד''ר ענת גרינשטיין
    04/07/2009

היי ליאל
    בעייתך מורכבת ואיני יכולה לייעץ לך באמצעות אתר זה. אני חושבת שאת זקוקה לייעוץ וטיפול מורכב שיוכל לתת לך תמיכה פיזית ונפשית כאחד בהמשך הדרך. העבודה היא לא רק מה לאכול אלא מדוע את מגיעה להפרעות אכילה. אם תרצי לשוחח איתי אשמח לדבר איתך יותר בהרחבה. בהצלחה ענת 0543141882

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו