טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בחורה בת 21 סבלתי מאנורקסיה ולאחר מכן בולימיה במשך 5 שנים עשיתי לא מזמן בדיקת צפיפות עצם (בהמלצת דיאטנית)התוצאה יצאה גבולית מאוד נבהלתי ,כרגע אני במעקב אצל הדיאטנית אך כיוון שהמפגשים איתה הם פעם בחודש אין לי כרגע במי להעזר מבחינת מזעור נזקים אני הפרט מה אני אוכלת מדי יום ואשמח לקבל יעוץ לשיפור ולשימור ומה אני יכולה להחליף במה ,כיוון שהתפריט שלי די חדגוני בוקר :2 פרוסות לחם מלא +2 כפות גבינה 5% ,ירקות+2 תפוים \כוס קורנפלקסללא חלב \חטיף בריאות \שקית פופקורן ללא שמן ומלח שאני מכינה בבית +כוס נס נטול קפאין עם מעט חלב צהרים:בד"כ אורז מלא +ירקות טריים +2 תפוחים ,לפעמים סלט עם טונה במים ושתי פרוסות לחם מלא ביניים :סנדביץ עם גבינה (רק אם אני לא אוכלת את 2 התפוחים ) ערב :2 לחם מלא+2 כפות גבינה 5% +ביצה +כוס תא נענע +ירקות טריים \ביצה +טונה +גבינה וירקות יותר מאוחר:דייסת ש"ש +2 תפוחים זה בד"כ התפריט שלי ,כמובן שלפעמים יש שינויים כג"ו שישי שבת ,,אני חייבת לציין שאני מאוד אוהבת תפוחים ,זו המחלה שלי ,ובנוסף אני מוסיפה קולורבי \שומר \ירקות מבושלים לפעמים אני מוסיפה לאורז טופו מה לשפר מה לשמר ומה ניתן להחליף במה כדי לגוון אם התשובה ארוכה מדי אשמח לצו קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי ליאל בעייתך מורכבת ואיני יכולה לייעץ לך באמצעות אתר זה. אני חושבת שאת זקוקה לייעוץ וטיפול מורכב שיוכל לתת לך תמיכה פיזית ונפשית כאחד בהמשך הדרך. העבודה היא לא רק מה לאכול אלא מדוע את מגיעה להפרעות אכילה. אם תרצי לשוחח איתי אשמח לדבר איתך יותר בהרחבה. בהצלחה ענת 0543141882
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד