הורדת אחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת אחוזי שומן
    טל
    31/08/2007

שלום, אני נער בן 17 ואני רוצה להוריד קצת שומן. אני לא שמן, אבל אני רוצה להוריד את אחוזי השומן שלי כדי שהגוף שלי קצת יותר יתעצב. רציתי לשאול איך אני יכול לעשות את זה באופן בריא בלי סיכון או פגיעה בגוף שלי. אחוזי השומן שלי עכשיו הם בערך 11.5%. לפי מה שאני יודע זה די נורמלי אבל עדיין יש קצת שומן. איזה מאכלים אני צריך לאכול? האם אירובי זה חובה? ואם כן אז כמה לדעתך? אני גם מתאמן בחדר כושר אז האם אפשר למצוא איזון בין כמה להפחית בתזונה שלי לבין כמה אני צריך כדי לחזק את השרירים.
    מצםה לשמוע ממך...תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת אחוזי שומן

הוספת תגובה

• אחוזי שומן

עדנה מינץ
    01/09/2007

היות ואתה בגיל שעדיין הגוף בונה את עצמו, והיות ואתה מתאמן בחדר כושר, השתדל לאכול פחות פחמימות פשוטות (סוכרים, מתוקים) ויותר פחמימות מורכבות (קמח מלא, אורז מלא, דוחן, קינואה, כוסמת), כמו כן השתדל לאכול פירות בין הארוחות ופעמיים ביום סלט גדול או ירקות מאודים ביחד עם המנה העיקרית (דגים, גבינת עיזים או יוגורט עיזים, חומוס, קטניות, אגוזים, זרעונים). השומן מאגוזים וממקור צמחי נשרף בגוך ביתר יעילות מאשר שומן רווי מבע"ח.

בהצלחה

עדנה מינץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו