היפותירואידיזם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפותירואידיזם
    נומה
    14/09/2007

עדנה שלום
    האם יש בתזונה הטבעית מאכלים היכולים לרפא את תת-פעילות בלוטת התריס ממנה אני סובלת? (אני מטופלת באלטרוקסין)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפותירואידיזם

הוספת תגובה

• היפותירואידיזם

עדנה מינץ
    15/09/2007

לנומה שלום
    בעיות בבלוטת התריס יכולות לנבוע מאלרגיה למזון. הגוף מייצר נוגדנים מסויימים וייתכן שבמהלך ייצור הנוגדנים, הם תוקפים גם את בלוטת התריס. בידקי אם יש לך אלרגיות מזון (אצל נטורופט). כדאי להימנע מחיטה, שעורה, שיפון, וכל דגן שיש בו גלוטן. במקום זה להשתמש באורז, דוחן, קינואה, כוסמת. להימנע מדברי חלב לחלוטין. המינרל סלניום חשוב מאד לפעילות של בלוטה זו. כמו כן כדאי להימנע מסויה ומוצריה שהיא גויטרוגנית. הייתי ממליצה לבקר אצל נטורופאט

בברכת בריאות טובה
    עדנה מינץ
    מנחת סדנאות ב"מצפה אלומות"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לעדנה

נומה
    17/09/2007

תודה על תשובתך. כשאת אומרת להימנע ממוצרי חלב את מתכוונת לכל ה- DAIRY או שמותר מוצרים מבפאלו, עזים וכבשים , רק לא חלב פרה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דברי חלב

נאוה
    18/09/2007

רצוי להימנע ממוצרי חלב בכלל, אך מוצרי חלב עיזים ו חלב כבשים כמו יוגורט וגבינות יכולים להוות תחליף במידה וההתמודדות קשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו