נשירת שיער/תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער/תזונה
    מלי
    17/10/2009

שלום,, אני בת25, עשיתי בדיקות דם עקב נשירת שיער דלילות גנטית (רופא עור אמר לי בעבר שזה גנטי). עד גיל 17 היה לי שיער מלא, רק לא אורך. ומאז רק מתרוקן.
    יש לי דלילות באיזור המפרצים , חלק עליון קדמי, לא הולכת עם שיער פזור כי כל השיער ניראה ריק. לקחתי כדורים שמוכרים לנשירת שיער, מינוקסי 3 שנים, כלום לא עזר.
    אודה לך אם תגיד לי רואים בעייה בבדיקות דם.
    נתרן ערכי נורמה: 135-145 תוצאה: 140
    ויטמין b12 נורמה: 180-700 תוצאה: 571
    אשלגן 3.5-5.1 תוצאה: 4.0
    שיינן 17-43 תוצאה: 20
    אבץ 68-120 תוצאה: 99
    ברזל 37-145 תוצאה: 90
    קראטינין 0.5-0.9 תוצאה: 0.61
    פריטין 10-120 ת"ה : 15
    חומצת שתן 2.6-6.0 ת"ה: 3.9
    כולסטרול ת"א: 240
    HDL כולסטרול 35-80 ת"ה: 69
    LDL כולסטרול 30-160 ת"ה: 155
    סידן 8-10.5 ת"ה: 8.8
    זרחן 2.5-5.0 ת"ה: 3.7
    סוכר 70-100 ת"ה: 87
    NON-HDLֹCHOKESTEROL תוצאה: 171
    טסיות 150-450 ת"ה: 225
    לימפה 1.5-4.8 ת"ה: 2.0
    טריגליצרידים 30-220 ת"ה: 83
    אסטרדיול (E-2) תוצאה: 936
    פרוגסטרון תוצאה: 49.9
    LH תוצאה: 9.8
    FSH תוצאה: 4.1
    פרולקטין 59.-619. תוצאה: 420
    תוצאה: 2 נורמה: 0-3 TESTOSTERONE-TOTAL
    TSH תוצאה: 2.81 נורמה: 3-4.2
    תוצאה: 2 נורמה: 0.0-6 FREE ANDROGEN INDEX
    לפי בדיקות אלו, יש משהו שמראה סיבה לבעייה? או בכלל חוסר ויטמינים//מינרלים.אודה לך מאוד על עזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער/תזונה

הוספת תגובה

• נשירת שיער

שושנה שרשבסקי
    18/10/2009

שלום מלי,
    1. בדיקות הדם שלך נראות תקינות (חוץ מהכולסטרול שקצת גבוה, אפשר יהיה לאזן אותו בתזונה נכונה)
    2. השיער שהוא 90% חלבון, זקוק לשפע של מינרלים, ויטמינים, חומצות אמינו כדי להיות במיטבו. הוא זקוק לויטמין E , לויטמיני B ,לנחושת ומעל הכל לאבץ.
    לכן חשיבות גדולה לתזונה עשירה ב-nutrients , בחומרים מזינים
    במזון יש אבץ בקמח מלא, בביצים ובקטניות (ובעוד הרבה מזונות פחות בריאים)
    4.לצד תזונה טובה, אני ממליצה לך לקחת תוספי תזונה, מולטי ויטמינים ומינרלים איכותי וכן וכדורי אבץ (על אף שבבדיקות רמת האבץ תקינה, לטיפול צריך הרבה יותר)
    אבץ הנלקח כתוסף מסייע להצמחת השיער
    5.אני יכולה להמליץ לך על נטורופטית-קוסמטיקאית שהיא מומחית גדולה לכל בעיות שיער (בירושלים), מטפלת בצמחי מרפא ועוד. אם את מעונינת את יכולה ליצור איתי קשר.
    כל טוב
    שושנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער/תזונה

מלי
    18/10/2009

שלום, המון תודה על עזרתך!
    יש לך המלצה על שם של כדורים מסויימים? יש כדור אחד שבתוכו יש את כל המינרלים והויטמינים,
    אבץ לקחת כדור לבד בניפרד?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירת שיער 2

שושנה שרשבסקי
    18/10/2009

שלום מלי,
    במולטי ויטמין ומינרלים יש אבץ אבל לא מספיק למטרה, לכן יש לקנות בנפרד.
    אני אשמח להמליץ לך על כדורים אך אני לא יכולה לעשות זאת דרך האתר (את יכולה להתקשר אלי)
    את יכולה גם לקבל המלצה בבית טבע ובאותה הזדמנות לקנות שמפו ומרכך טבעיים (על בסיס רוזמרין) לחיזוק השיער, להימנע להשתמש בשמפו עם חומרים כימיים
    כל טוב
    שושנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער 3

מירב אלטמן
    18/10/2009

שלום מלי,

מעבר לתזונה שחשובה מאוד לבריאות וחוזק השיער אפשר לתמוך ולעזור לשיער באמצעות דיקור סיני וצמחי מרפא. לפעמים מדדי בדיקות הדם מראים כי הכל תקין, כלומר יש מספיק חומרים ודם בגוף אבל מכל מיני סיבות הם לא מצליחים להגיע למעלה לשורשי השיער ולהזין אותם. במצבים כאלה דיקור מאוד עוזר גם ע"י דיקור בנקודות מקומיות בקרקפת וגם באיזורים אחרים בעלי השפעה על איזור הראש.
    אם תרצי עוד מידע מוזמנת ליצור קשר עם מרכז "מזרח מערב"

בהצלחה והרבה בריאות

מרב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו