צמחונית שמחפשת ויטמינים לחיזוק הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמחונית שמחפשת ויטמינים לחיזוק הגוף
    מירב
    30/10/2009

שלום לכולם
    ברצוני לקבל את חוות דעתכם על ויטמינים מומלצים לחיזוק הגוף להכנה לקראת הריוןלאחרונה נטלתי ספירולינה של סאן ריידר המליצו לי על מולטי ויטמין של גראמזה .חשוב לציין כי אני נוטלת אלטרוקסין בשל תת פעילות וויטמין ב 800 מ"ג של אלתמן.
    יש לציין כי מזונותיי מתבססים על ביצים גבינות עיזים, ירקות מעט פירות וכמובן דגן וקיטנית, אנני אוכלת דגים ואני משלימה זאת ע"י זרעי חמניה ,דלעת ושמן פשתן .

תודה רבה שיהיה לכם סוף שבוע מהנה
    מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיזוק הגוף ע"י תזונה

שני תשובה
    31/10/2009

שלום מירב,
    בכללי נשמע שתזונתך טובה ומאוזנת. אני לא אוהבת להמליץ באופן גורף על ויטמינים כי כל אישה צריכה משהו קצת אחר. חסר מידע על אורח חיים, עישון, פעילות גופנית, מצב בריאותי כללי (וספציפי...)...
    הייתי ממליצה לך לעשות בדיקת דם כדי לקבל אינדיקציה כללית על מצבך ואז להתייעץ. כמו כן לא הבנתי אם לקחת או לא לקחת את המולטי של גרמזה.
    בינתיים, הרבי בירקות כתומים וירקות שורש - זמן נהדר למרקים עשירים, הוסיפי קיטניות והרבה עלים ירוקים..... ואם תמצאי גם קיווי - עשיר בהרבה ויטמין C......
    אשמח לשמוע ממך שוב עם עם עוד פרטים,
    בברכת בריאות,
    שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו