טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם ברצוני לקבל את חוות דעתכם על ויטמינים מומלצים לחיזוק הגוף להכנה לקראת הריוןלאחרונה נטלתי ספירולינה של סאן ריידר המליצו לי על מולטי ויטמין של גראמזה .חשוב לציין כי אני נוטלת אלטרוקסין בשל תת פעילות וויטמין ב 800 מ"ג של אלתמן. יש לציין כי מזונותיי מתבססים על ביצים גבינות עיזים, ירקות מעט פירות וכמובן דגן וקיטנית, אנני אוכלת דגים ואני משלימה זאת ע"י זרעי חמניה ,דלעת ושמן פשתן .
תודה רבה שיהיה לכם סוף שבוע מהנה מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מירב, בכללי נשמע שתזונתך טובה ומאוזנת. אני לא אוהבת להמליץ באופן גורף על ויטמינים כי כל אישה צריכה משהו קצת אחר. חסר מידע על אורח חיים, עישון, פעילות גופנית, מצב בריאותי כללי (וספציפי...)... הייתי ממליצה לך לעשות בדיקת דם כדי לקבל אינדיקציה כללית על מצבך ואז להתייעץ. כמו כן לא הבנתי אם לקחת או לא לקחת את המולטי של גרמזה. בינתיים, הרבי בירקות כתומים וירקות שורש - זמן נהדר למרקים עשירים, הוסיפי קיטניות והרבה עלים ירוקים..... ואם תמצאי גם קיווי - עשיר בהרבה ויטמין C...... אשמח לשמוע ממך שוב עם עם עוד פרטים, בברכת בריאות, שני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים