אבץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבץ
    אבץ
    01/11/2009

שלום,
    בדיקת דם , אבץ- ערכי נורמה:50-120 תוצאה: 79
    יש לי נשירת שיער יחד עם דלילות רצינית. אני לוקחת מולטי ויטמינים ומינרלים שיש בתוכם- אבץ 10 מ"ג. זה מספיק, או שצריכה כדורי אבץ בניפרד?
    תודה.הדפסת ההודעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבץ

הוספת תגובה

• אבץ

שושנה שרשבסקי
    01/11/2009

שלום,
    השיער שהוא 90% חלבון זקוק לשפע של ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינן כדי להיראות במיטבו, נציין במיוחד חשיבות של ויטמין E ,ויטמיני B ,נחושת ואבץ לבריאות השיער, בתפריט היומיומי אין תמיד כמות מספקת של אבץ. לפי מחקרים רבים אבץ הנלקח כתוסף מסייע לצמיחת שיער. אני ממליצה לך לנסות לקחת תוסף של אבץ, לצד המולטי לתקופה של חודש אחד ולראות אם יש תוצאות טובות. יש להרחיק (בשעתיים) את נטילת האבץ משתיית קפה, הקפה מפריע לגוף לספוג את האבץ. כדאי לקחת את התוסף מיד בבוקר.
    מקורות של אבץ במזון: זרעי דלעת,אגוזים, קטניות, דגנים מלאים, וגם בשר, עוף, דגים ,ביצים.
    כל טוב
    שושנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבץ

אבץ
    01/11/2009

שלום, תודה לך
    אני שאלתי לגבי תוצאת בדיקת הדם. אבץ 50-120 תוצאה: 79.
    אני לוקחת מולטי שבתוכו יש אבץ 10 מ"ג. זה מספיק או צריכה אבץ בניפרד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבץ

שושנה שרשבסקי
    01/11/2009

על פי הבדיקות אין לך מחסור באבץ ואף על פי כן , לשם טיפול יש מקום לקחת תוסף מיוחד של אבץ (רוב תוספי אבץ כוללים 22מ"ג ) לצד המולטי לתקופה מוגבלת (חודש אחד),
    כל טוב
    שושנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו