טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בדיקת דם , אבץ- ערכי נורמה:50-120 תוצאה: 79 יש לי נשירת שיער יחד עם דלילות רצינית. אני לוקחת מולטי ויטמינים ומינרלים שיש בתוכם- אבץ 10 מ"ג. זה מספיק, או שצריכה כדורי אבץ בניפרד? תודה.הדפסת ההודעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, השיער שהוא 90% חלבון זקוק לשפע של ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינן כדי להיראות במיטבו, נציין במיוחד חשיבות של ויטמין E ,ויטמיני B ,נחושת ואבץ לבריאות השיער, בתפריט היומיומי אין תמיד כמות מספקת של אבץ. לפי מחקרים רבים אבץ הנלקח כתוסף מסייע לצמיחת שיער. אני ממליצה לך לנסות לקחת תוסף של אבץ, לצד המולטי לתקופה של חודש אחד ולראות אם יש תוצאות טובות. יש להרחיק (בשעתיים) את נטילת האבץ משתיית קפה, הקפה מפריע לגוף לספוג את האבץ. כדאי לקחת את התוסף מיד בבוקר. מקורות של אבץ במזון: זרעי דלעת,אגוזים, קטניות, דגנים מלאים, וגם בשר, עוף, דגים ,ביצים. כל טוב שושנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
על פי הבדיקות אין לך מחסור באבץ ואף על פי כן , לשם טיפול יש מקום לקחת תוסף מיוחד של אבץ (רוב תוספי אבץ כוללים 22מ"ג ) לצד המולטי לתקופה מוגבלת (חודש אחד), כל טוב שושנה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד