טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני שותה כבר תקופה של חודשיים כל יומיים תה טיבתי (משלשל) לדייטא רציתי לדעת אם אפשר להמכר לזה? ואיך אפשר לא לאכול בשעות הערב המאוחרות- בסביבות שעה 9 בלילה אני מתחילה להיות רעבה.
אשמח לקבל תשובות ועצות...-תודה יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ליעל שלום אין זה רצוי להרגיל את המעי לעשות את העבודה בעזרת תה משלשל, כי את מפתחת תלות והמעי פשוט יפסיק לעבוד בצורה עצמאית. היתה אצלנו פעם בחורה בת 40 שמגיל 16 נטלה צמחים משלשלים כדי לרזות, ובשבוע שהיתה אצלנו זו היתה הפעם הראשונה שלה שלא השתמשה בהם. כמובן שזה עזר לה להיכנס למסלול חדש. לגבי השאלה השניה שלך, פשוט תארגני לך את היום בצורה כזו שהארוחה האחרונה שלך בסביבות 6 או 7 בערב, צחצחי שיניים ותעשי סוויטש בראש שהבסטה סגורה. השתדלי לא לאכול פחמימות פשוטות (סוכרים, קמח לבן וכו'). אני לא יודעת ממה מורכבת התזונה שלך, אך אם את אוכלת ביצים, סלט גדול או קינואה וסלט גדול או סלט יווני, או דג אפוי בתנור עם ירקות או מג'דרה עם חומוס, טחינה וירקות. פשוט איכלי ארוחה מגוונת שתשביע אותך לכמה שעות ומצד שני לא תהיה כבדה מדי.
בברכת גמר חתימה טובה עדנה מינ.ץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד