שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לירון
    21/09/2007

שלום רב,
    התרשמתי לטובה מהתגובות ומהשאלות שמתפרסמות ולכן החלטתי להציג את בעייתי מתוך תקווה שגם שלי תענה פה ותביא לפתרונה.

אני משרתת בצה"ל וכמנהג כל החיילות גם אני עליתי כמה קילוגרמים מיותרים שנבעו מאי אכילה מסודרת ואו מאוכל שמן ולא בריא (חלקו נאכל מלית ברירה).

רציתי לשאול אם ישנה דרך או דיאטה שאפשר להשתמש בה במהלך הצבא שתקל את ההשמנה ואפילו תפחיתאותה ותעזור להוריד את הקילוגרמים העודפים.

תודה רבה לעונים וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• דיאטה בצבא

עדנה מינץ
    22/09/2007

לירון שלום

איננ יודעת היכן את משרתת, אך ברור שככל שאת תלויה יותר באוכל שמחוץ לבית, יותר קשה לשמור על תזונה מאוזנת.
    ראשית, אם ניתן, קחי איתך פירות,שקדים, גרעיני חמניה, גרעיני דלעת, אגוזי מלך. במקום לנשנש על פחמימות ריקות, נשנשי על אלו.
    דבר שני, ובעצם החשוב יותר - קחי איתך סלט גדול, או קחי עגבניה, מלפפון, פלפל, גזר, חסה, בצל וחתכי לך לסלט או אכלי אותם אפילו מבלי לחתוך. זרי על הסלט גרעיני חמניה או אגוזי מלך או גרעיני דלעת, והרי לך ארוחה מאוזנת ומזינה.
    בשלי לך בלילה ושימי במקרר אורז מלא או קינואה, עדשים, ואכלי לארוחת צהריים
    דוגמה נוספת לארוחת צהריים - קופסת טונה עם סלט גדול, או אבוקדו עם סלט גדול, או חומוס וטחינה עם סלט גדול.
    צ'יפס הוא אחד הדברים הגרועים ביותר הקיימים בתזונה המערבית.
    השתדלי להגביל את כמויות הלחם שאת אוכלת ל2-3 פרוסות ליום.
    בערב אכלי ארוחת דג עם ירקות מאודים וסלט או מג'דרה עם סלט ומרק ירקות, או אורז מלא עם טופו וירקות מוקפצים, אורז עם מאש ורוטב טחינה וכו'.
    משקאות מוגזים הם מקור אדיר לאנרגיה. במקומם שתי מים.

מקווה שקיבלת קצת מושג לגבי כיוון התזונה.

כמובן, דבר חשוב לא פחות מהתזונה - פעילות גופנית. לא תשיגי תוצאות טובות ללא זאת.
    ארגני לך בערב הליכה של 30 דקות, או נירשמי לחוג להתעמלות אירובית או יוגה או פילאטיס

בברכת בריאות טובה
    עדנה מינץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו