בבקששששששששה תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקששששששששה תעזרו לי
    מלאק
    22/09/2007

שלום לכולם
    אני בחורה בת 19 ,הגובה שלי:169,ובמשקל של 64
    לפני כחצי שנה שקלתי 47
    אני עליתי במשקל וזאת הבעיה שלי
    אני בדיכאון ולא יכולה לעמוד בפני המראה ולהסתכל על עצמי למרות שבסביבתי אומרים שאני לא רזה ולא שמנה
    אבל זה מפריע לי
    אני עכשיו בדיאטה
    כל היום צום משעה 10 בלילה עד למחרת לשעה 7 ואחרי כך אוכלת צלחת קטנה של סלט
    אני רוצה להגיע למשקל 53
    אפילו פחות
    בכל יום לפחות אני רצה כשעתיים
    מים ? מקפידה פחות ויותר
    אבל בעייתי שהמשקל שלי הורג אותי
    ולא יכולה לצאת מהדיכאון שלי
    בימים האלה אני חושבת ללכת על תה טיבטי אומרים שמרזה
    לא יודעת
    רוצה עזרה
    כמה קלוריות מאבדים בצום
    ואיך אפשר לרדת במשקל
    ממממ מחכה לכם ואני באמת מדוכאת עד השמיים
    לא יכולה לחיות עם משקל כזההההההההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקששששששששה תעזרו לי

הוספת תגובה

• אנסה לעזור

יעל
    22/09/2007

את הורסת את הגוף שלך ואני אומרת את זה מנסיון - עשכיו שיש לך מטרה את מוכנה לעשות הכל אבל לא יודעת מה יהיו התוצאות עוד כמה שנים..ואת זה אני יודעת
    ראשית...אסור להיות בצום למעט פעם בשבוע- זה גם לא יעיל לדיאטה - לא יורדים מצום- רק מתעלפים והגוף נכנס לטראומה

איך עלית ? את אכלנית רגשית ? משתמשת בתרופות ? בולמית?

אני מציעה לך , לעשות דיאטת אתקינס לייט - שזה אומר לאכול כמה שאת רוצה ירקות, גבינות ,דגים ,עופות,בשר ופירות בהגבלה , אסור לחם בכלל או תחליף וכל מה שעשוי מקמח , גם לא אורז ,ספגטי תפוח אדמה...
    יורדים מלא בדיאטה הזאת!!! ואם תדאגי גם לא לאכול גבינות שמנות מידי- היא אפילו גם בריאה
    תבלעי כל יום כדור מולטיויטמין ותעשי שעה ספורט , זהו ..זה מספיק
    בהצלחה..ואל תגזימי 55 ק"ג זה מספיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל .....

מלאק
    22/09/2007

תודה על התגובה והעזרה,השמנתי?? בגלל שכל זמני ישבתי רק מול המחשב והקדשתי כל הזמן ללימודים
    אני לא נוטלת תרופות ולא כדורים
    אני מקפידה על הליכה כל יום שעתיים
    אבל מה עם תה טיבטי? אפשר להשתמש בו כי אני דיי מדוכאת עד השמיים
    אני גם צמחונית לא אוכלת בשר ולא דגים
    עם הסלט לפעמים אני שמה כף קוטג'
    אומרים שמוצרי חלב עוזרים בשריפת שומנים
    אבל הנה אנחנו מחכים לתוצאות
    תודה לעזרהההההההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למלאק

עדנה מינץ
    25/09/2007

התשובה לא פשוטה.
    כל קילוגרם משקל שווה ערך ל-7000 קלוריות, אולם אין דין קלוריה משוקולד כדין קלוריה מפירות וירקות.
    הגוף מפרק ביתר יעילות חלבונים ושומנים מהצומח ולא נוטה לאגור אותם כרזרבות שומנים. שומנים רוויים מבשר, עוף, דגים, ביצים ומוצרי חלב מקשים יותר על שריפת שומני הגוף כי צורת הבעירה שלהם איטית יותר, מלווה בתוצרי לוואי חנקניים המכבידים על הכבד והכליות, ולכן מקשים יותר על ירידה במשקל.
    תזונה מאוזנת צריכה להכיל 70% פחמימות מורכבות מדגנים מלאים, ירקות ופירות, 15% חלבון ו-15% שומן.
    יחד עם התזונה חייבים לעסוק בפעילות גופנית יומיומית של לפחות 30-40 דקות ביום, שתיית נוזלים (בעיקר מים) 8-10 כוסות וארוחות סדירות.

נראה לי שאת מתעסקת יותר מידי עם משקל הגוף שלך ולא נותנת מספיק זמן לגוף להתאזן. קיראי את התשובה שכתבתי לכרמית, ותוכלי להיעזר גם בייעוץ מקצועי שכתוב שם.

בהצלחה
    עדנה מינץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כ"כ מבינה אותך

חמודה בת 18
    28/09/2007

האמת..שגם אני ניסיתי את התה טיבתי,
    שמעי לומר לך את האמת?
    אם תיקחי אותו אומנם תחושי פסיכולוגית וכמובן שגם פיזית את הירידה במשקל לא יודעת באיזה עוצמה כל אחד זה אחרת אבל תרגישי
    אבל מה שכן גם תרגישי כאבי בטן נוראיים ותבלי בשירותים יותר מכל חדר אחר בבית אם את מבינה למה אני מתכוונת..
    מה גם שאומרים שהוא ממכר ולכן לא כדי לקחת אותו לתקופה ארוכה כי הגוף מסתגל להוציא יציאות רקעם התה ואזז...תלך לך הקיבה..וחבל.

אני כ"ב מבינה אותך כי גם אני במצב שלך ללא דיכאון אומנם אבל גם באותה סיטואציה..

חמודה בת 18.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחמודה בת 18

מלאק
    28/09/2007

אני מודה לייעוץ שלך ,אבל אני לא בדיכאון אלא כזה הרגשה חונקת ,אוליי את מבינה אותי ,אני עכשיו במשקל 62,3 השבוע הזה ירדתי אני רוצה להגיע למשקל 55 או 53 ולשמור
    לא רוצה לרדת באופן מידי אלא בתקופת חודשיים משהו כזה
    התעניינתי בתה טיבטי מהפרסומות מהחברות
    אבל רציתי לנסות אותו לחודש או חודש וחצי
    אני לא יודעת למה התכוונת תקופה ארוכה??
    כלומר כמה ימים
    אבל את האמת אני מוווווווווווודה לך מכל הלב על הייעוץ שלך
    מכיוון שאת ניסית את זה
    אלוהים יתן לך הרבה בריאות ואושר
    תודה לך
    סוכר החיים (מלאק)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו