דיאטה ומוצר להפחתת שומנים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה ומוצר להפחתת שומנים...
    חמודה בת 18
    28/09/2007

שלום, הנני בחורה כבת 18 וחצי משקלי הוא 54 וגובהי 1.56,האומנם,משקלי תקין ביחס לגובה,אך הייתי רוצה להוריד עוד איזה 6-7 קילו ממשקלי לשם שביעות רצוני.
    אני רוקדת במהלך היום במשך מספר שנים בערך כחצי שעה עד שעה.
    הליכות אני עושה שעה ביום כל יום.
    ובכמה חודשים האחרונים התחלתי דיאטה...
    עכשיו,עד הלום החלפתי אלף פעם את מרכיבי המזון שלי כדי שאני ארד קילו כל שבוע..
    האומנם,ירדתי פה קילו בשבוע פה קילו בשבוע אחר,ולפתע שבוע נוסף עליתי אותו ואני כעת מתנדנדת בין ה53 ל55...המשקל שלי לא יציב בכלל וזה גורם לי לייאוש רב.
    הייתי רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות כדי לרדת קילו כל שבוע
    ובנוסף הייתי רוצה שתמליצו לי בבקשה על מוצר שהוא יעיל ביותר להצרת עקפים ופירוק השומנים בגוף כך שלא יצטברו לי שומנים ואני אוכל להרזות בשקל ללא עצבים של ירידה ועליה במשקל..(אנא הוסיפו בבקשה היכן ניתן לרכוש אותו וכמה עלותו ואת יעילותו כמובן..)

בתודה רבה רבה!

חמודה בת 18

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיאטה להפחתת שומנים

עדנה מינץ
    28/09/2007

כדי לאכול תזונה שבה 65% או 70% פחמימות והיתר חילבונים ושומנים. כאשר אנו צורכים כמות מרובה יותר של פחמימות, בתהליך השריפה בגוף משתמשים בכ-24% מהאנרגיה לפירוק הפחמימות בעוד שבפירוק שומן שורפים רק 4% מהאנרגיה
    בחלבונים שורפים כ-20% מהאנרגיה לפירוקו, אולם בד"כ חלבון מן החי כולל איתו גם שומן רווי, שהוא בעייתי באגירת שומן.
    הרבי בצריכת פירות, ירקות, דגן מלא (קמח מלא, אורז מלא, דוחן, קטניות, כוסמת וכו'), קטניות, אגוזים זרעים, יוגורט עיזים, חלב עיזים, והרבי בפעילות גופנית (1 שעה ביום).

בהצלחה
    עדנה מינץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אך..

חמודה בת 18
    28/09/2007

הייתי רוצה להוריד את ה6-7 קילו האלה עד ה13.11,יש אולי עוד המלצות פרט לזו שפירטת לי בהודעתך למעלה..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחמודה

עדנה מינץ
    29/09/2007

חמודה
    אינני נוהגת להמליץ על צמחים להרזיה. מה שהמלצתי לך לעשות זה מה שהוא בריא ביותר בשבילך.
    תנשנשי פחות, תורידי לחם, מוצרי פסטה ובצקים, מתוקים ומטוגנים. כל היתר יסתדר מאליו.

בהצלחה
    עדנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו