טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני בת 15 וחצי אני בגובה 173 ובמשקל 60. הגעתי למשקל הזה לאחר דיאטה קשה בה ירדתי 10 קילו.הייתי רוצה לקבל תפריט שיעזור לי להישאר במשקל הזה ואולי אפילו לרדת למשקל 55. תודה רבה לכל מי שיענה לי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שירן שלום נסי להרכיב ארוחות מסודרות ולא עשירות במיוחד. לדוגמא: ארוחת בוקר שבולת שועל עם פרי העונה, י וגורט עיזים דל שומן וכף פשתן טחון, או שייק מחלב שקדים או חלב אורז או חלב סויה. לכלול בשייק: פרי, אבקת חלבון שקונים בחנות טבע לדוגמא סיינרפרוטאין של חברת NSP,, מעט שמן פשתן מבקבוק (מסמיך את השיק (ניתן להוסיף גם אבקת חרובים כדי שיהיה טעם דומה לשוקו). או - אבוקדו עם ביצה ו-1 פרוסת לחם מחיטה מלאה או שיפון מלא וסלט. או טחינה עם פרוסת לחם, ביצה וסלט. צהריים: חזה עוף עם סלט גדול וירקות מאודים (ללא תפוחי אדמה וללא פחמימות) או - דג עם סלט וירקות מאודים.מרק.ירקות. בערב: מג'דרה ןסלט גדול, או אורז עם מאש וירקות מאודים וסלט גדול או - חומוס עם טחינה וסלט גדול עם פרוסת לחם.מרק עדשים
אלה רק דוגמאות. אפשר להחליף בין ארוחת צהריים לערב.
בגדול - אל תאכלי באותה ארוחה מנה חלבונית עם מנה פחמימתית. אל תאכלי קינוחים בסוף ארוחות.
בהצלחה עדנה מינץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד