טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני סובלת מתת משקל שאין לו סיבה. הרופאה מודעת למצב שלי, גם המשפחה שלי וכל הקרובים, זה לא עניין של הזנחה או משהו כזה. עשיתי בדיקות דם, בדקו לי גם את בלוטת התריס והכל בסדר איתי. אני מקבלת מחזור בצורה סדירה ואין לי שום בעיות. אני בשום פנים ואופן לא סובלת מהפרעות אכילה, אני אוכלת טוב מאוד, ארוחת בוקר, צהריים וערב, וגם בין לבין. (חשוב לציין שאני גם אוכלת המון דברים משמינים- ואני לא עולה במשקל) זאת בעיה שנמשכת אצלי המון זמן. אני לא יודעת מהי הסיבה לתת משקל. מה יכולה עוד להיות הסיבה? אני מיואשת ולא יכולה יותר להמשיך לחיות ככה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ציינת שכל הבדיקות תקינות וזה טוב. אך האם מלבד המשקל הנמוך את מרגישה טוב באופן כללי? יש לך כוח? אין ספק שלפעמים להעלות במשקל יכול להיות קשה כמעט כמו אם לא יותר מלרדת במשקל אך אל ייאוש זה אפשרי.
האם את אוכלת חלבונים מהחי? באיזו תדירות? מהם ה"דברים המשמינים שאת אוכלת?" אפשר להעלות במשקל וגם לאכול בסה"כ בריא. באופן כללי חשוב שיהיה לך חלבון מהחי כלומר:בשר אדום, ביצים, עוף, דגים כל יום!!! הרבי בפחמימות כמו אורז לבן , אטריות לסוגיהן ולחם הוסיפי חמאה, אגוזים, טחינה, פירות.
בכל מקרה אני ממליצה לך ללכת לטיפול הכולל ייעוץ תזונה אישי על מנת להתאים לך תפריט במדויק ולעזור לך גם עם תחושת הייאוש.
אשמח לעזור
מרב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד