מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחזרה..lalen24/12/2009
ערב טוב לך שני עוד פעם!
בקשר לעצירות:(..
אני סובלת מזה מאז שהייתי קטנה אך
היום אני לא סובלת מזה הרבה אבל פשוט
אני לא נכנסת לשירותים הרבה ז''א
שאין יציאות כול יום אילה כול 3/4 ימים ולפעמים יותר אני נכנסת לשירותים
ואני משערת שבגלל זה צץ לי כרס קטן שאני אותו לא סובלת ונמאס לי כבר ממנו:(
אני אוכלת ביום :הכול נורמלי מאוד אך אין לי סדר ארוחות ביום ז''א אני אוכלת מתי שבא לי
ולפעמים אני כול היום בקושי אוכלת אך בלילהה מתחילה הבטן לכרכר ואוכלת לי בלילה..
אני אוכלת מה שיש ,מה שאמא שלי מבשלת נדיר שאני אוכלת אוכל בחוץ ז''א ג'אנק פוד.
עכשיו אני לא עוסקת בפעילות גופנית בכלל,לפני כמה חודשים התחלתי אך הפסקתי ..
בקשר לשתייה :אני לא שותה הרבהה בכלל,ביום אולי שותה לי 2 מינימום 5מקסימום כוסות מים זה כולל את המשקאות האחרים גם-כן.
בקשר למבחן הפייפי תמיד זה אצלי תקין..אני שותה מים אך לא בכמויות כמו שכתבתי לך למעלה..
אני לא נמנעת משום מזונות אחרים-אני אוכלת את הכול,אך כשאני מתחילה לעשות דיאטה או שאני מתכוונת להרזות אני רק משנה
את הכמויות של המזונות שאני אוכלת..!!..
לאלין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלין
שני תשובה24/12/2009ערב טוב,
לא פירטת בעצם מה את אוכלת - אני רוצה פ-י-ר-ו-ט! כל מה שנכנס לפה! בלי תאורים כללים של "אוכל נורמלי..." לדוגמה - בצהריים סנדוויץ' מלחם לבן עם כ2 כפות חומוס ו3 פרוסות עגבניה.
ממש מפורט. אני צריכה לעשות הערכה של כמות ואיכות המזון שלך ולכן חשוב שאדע כמה שיותר (כמה פירות, ירקות, בשר.... ואיזה סוגים).
לגבי העצירות - העובדה שהבטן מתנפחת מדליקה נורה אדומה. בואי נקבע בשבוע הקרוב את:
1- שותה מידי בוקר כוס מים קרים עם מיץ מ1/2 לימון וכמה טיפות (או כפית) שמן זית (לסתום את האף ולבלוע).
2- הליכה של מינימום 1/2 שעה 4 פעמים (הליכה בקצב מואץ לפחות חלק מן הזמן).
3- שתיה של לפחות 7 כוסות מים ביום.
אחרי שבוע נעריך מחדש את ההרגשה - חשוב לזכור שזו בעיה שנמשכה שנים ולשנות את המצב יקח לפחות כמה חודשים. סבלנות והתמדה מאוד חשובים כאן.
אני מתעכבת איתך על עינין העצירות מכיוון שיש גם השפעה על ירידה במשקל ועל הבריאות שלך בכלל וזה חשוב - בעיקר בגלל שאת צעירה וזה הזמן לתקן.
האם אי פעם היית אצל רופא בקשר לעצירות? או לכל בעיה אחרת במערכת העיכול?
מחכה לשמוע ממך בשבוע הבא, שתהיה שבת שלום, בהצלחה רבה! אני מאוד מקווה שתצליחי להתמיד.
כל טוב,
שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)