..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ..
    lalen
    25/12/2009

שלום לך שוב פעם!
    הבנתי אותך ,בקשר לאוכל..
    אני בת אדם שאפשר להגדיר אותי כ-צמחונית משום שאני בקושיי אוכלת בשרר..
    אני ממש לא אוהבת ..למרות שיש חומרים שמאוד חשובים לגוף בו ..
    לגבי המזון שאני לא אוכלת :
    ביצים
    בשר ועוף
    דגים
    דברים מאילה אני לא מכניסה..ביציםם אני לא מכניסה בכלל
    את הבשר לפעמים בגלל שאימיי שמה לה בבישולים שהיא מכינה למרות שלפעמים אני שמה אותם בצד בצלחת
    אני ממש לא אוהבת את זה,למרות שאני מודעת לעניין שהם מאוד חשובים לגוף האדם.!

לדוגמא למה שאכלתי היום:קמתי ושתיתי נס קפה
    אחרי 3/4שעות בצהריים אכלתי חצי לחם לבן עם פרוסת גבינת צהובה עם קטשופ ועגבניות בתוך הסנדוויץ..
    ואחרי 4שעות בערב או יותר אכלתי לחמנייה של רסק עגניות
    ואחרי 3/4 שעות בלילה שתיתי תה וזהו להיום חח..!
    אני את האמת לא אוכלת הרבהה בכמויות מטורפות או דברים שכאלה..אני הבעיה שלי שלפעמים אני דוחה את האוכל או את הרעב עד הערב
    ואוכלת לי בלילה:(((..
    ולא שותה הרבה וכנראה שזה הגורם שחילןף החומרים אצלי לא הכי מהיר ובגלל זה אני לא נכנסת לשירותים הרבה .
    סלטים :אני נורא אוהבת ירקק,ירקות אני נורא אוהבת וגם פירות אך לא בא לי תמיד על פירות בגלל זה אני לא אוכלת ..

אני יודעת שהעובדה הזאת לא הכי..העניין שכבר יש לי כרס ואני רוצה להתפטר ממנו כברר כי נמאס לי,למרות שהוא לא הכי גדול אך מה זה משנה כול עוד יש לי כרס אני מתאבדתתת:((((
    בקשר למה שייעצת לי לעשות בקשר לעצירות והליכה אני מעוניינת להתחיל כבר להוזיז ת'עניינים כמו שאומרים ולהתחיל
    דרך חדשה ולהרזות גם-כן ביום א כדי להתחיל שבוע חדש..
    אני ממש רציניתת ואני רוצה לשנות ולהשתנות..

אני יודעת שאכן שאי היציאות משפיע ובמיוחד בירידה במשקל ..
    כשהייתיה תקופה שיש לי עצירות וזה אמי רצתה שאני אלך לרופאא ולעשות בדיקות אך אני לא רציתי כי אני מתביישת אמרו לי שאני צריכה להראות וזה אז ישר וויתרתי על זה..
    אף פעם לא הלכתי בקשר לעצירות ..אני לא חושבת שיש לי משהו לא תקין במערכת העיכול ובכללי רק העצירות ..למרות שהיום אין לי הרבה עצירות ז''א כאבים וקושי בלהוציא ולפעמים היה יורד לי קצת דם
    אך היום לא! >>רק מה אני לא נכנסת לשירותיםם אני בקושי מוציאה את האוכל שאני מכניסה ויכול להיות שבגלל זה אני השמנתי כי אני מכניסה יותר מאשר מוציאה!
    סליחה שאני מפרטת הרבה אך זה נורא חשוב לי !אני רוצהה שינוי באמת לעכשיו ולהבא כדי לשמור על אורח חיים בריאים.
    לילה טוב לך שני
    ותודה רבה על העזרה שאת נותת לי את עוזרת לי המוןןןןןןןןןןןןןן ותומכת ביי
    ואת נותת לי עידוד וזה מה שהיה חסר לי אני תמיד כשרציתי ללכת על זה הייתי הולכת על זה לבדי ובגלל זה הייתי משתעממת לפעמים ומזניחה את הבריאות שלי:S...
    שאלוהים ירבה כמותך ..!
    לאלין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ..

הוספת תגובה

• בוקר טוב לאלין

שני תשובה
    25/12/2009

אני רוצה להודות לך על הכנות ולעודד אותך שעצירות זה משהו שכל כך הרבה אנשים סובלים ממנו - את לא לבד.
    בכל מה שקשור בבריאות איזון זו מילת המפתח. את בוודאי יודעת שלא לאכול כל היום ואז לבלוס בלילה. אגב - מה את אוכלת בלילה כשאת רעבה?
    מאחלת לך בהצלחה השבוע עם ההתחלה החדשה. אם את מפםסיקה באחד הימים ללכת/לשתות וכדומה....- לא להתייאש ולוותר על הכל - להמשיך (מחדש) ביום שלמחרת.
    אנחנו קובעות להתראות כאן שוב עוד שבוע לעידכון.
    שבת שלום,
    ורק בריאות!
    שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו