טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 20 גובה 160 על משקל 60.... רק לאחרונה חזרתי להתאמן ולאכול בריא (בעברתי שקלתי 52 עקב פעילות ספורטיבית ואכילה נכונה) אחרי המלצות לשלב לאורח החיים הנכון מולטי וויטמין ואבץ (50 מ"ג לנשירת השער ) קניתי את המוצרים אך ברצוני לדעת אם לקחת את הכדורים היחד לפני האוכל או אחרי ואם זה בכלל משנה? קראתי שאת האבץ רצוי לקחת בשעות הבוקר ושעתיים אחרי הקפה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דין, המשקל שלך סביר לגובה, אם תורידי שלושה ארבע קילו זה מצוין, בכל מקרה טוב שאת מתעמלת שוב ואוכלת אוכל בריא. מולטי ויטמין כדאי לקחת בבוקר עם הארוחה 50 מ"ג אבץ , אני מבינה שזה 2 כדורים של 25מ"ג. כדאי להרחיק את לקיחת את האבץ מהארוחה, כדור ראשון כשעתיים לאחר הארחה והכדור השני בערב לפני השינה, אין לקחת אבץ בכמות כזאת לתקופה ארוכה , יותר מדי אבץ עלול להפריע לספיגה של הברזל, ההמלצה היא בדרך כלל של כדור אחד (22-25 מ"ג) ליום, לאחר חודש אני ממליצה לך לרדת לכדור אחד בערב, (האבץ נספג היטב בגוף בלילה), (תקחי בחשבון שיש גם אבץ במולטי ויטמין אם כי בכמות קטנה יותר). כל טוב שושנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד