דיאטה בריאה לכל החיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה בריאה לכל החיים
    יעל
    04/10/2007

אני בת 32 גובה 169 שוקלת 82 ( עליתי 10 קילו בשנה האחרונה בעקבות משבר)
    אני רוצה להתחיל דיאטת בריאה שאוכל לרדת בה מהר ושהיא תכלול כמה שפחות פחמימות
    בסגנון אטקינס אבל בריא

האם תכלי להמליץ לי על מאכלי בריאות לארוחת הבוקר שלא מכילים כמות גדולה של פחמימות??

האם קינואה נחשב פחמימה?

האם זה נכון ששתית מים פושרים עם לימון סחוט על הבוקר מנקה את הגוף ? ..מה לגבי כלורופיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה בריאה לכל החיים

הוספת תגובה

• דיאטה לכל החיים

עדנה מינץ
    05/10/2007

למיכל שלום
    בעצם צריך להגדיר זאת כאורח חיים ולא כדיאטה לכל החיים.
    א. אינני יכולה להמליץ בפנייך על דיאטה בסגנון אטקינס לכל החיים. זה יהרוס לך את הכבד ואת הכליות.
    ב. כל זמן שאת בסטרס, יקשה עלייך להוריד במשקל. כשאנו בסטרס, רמות הקורטיזול שלנו (הורמון סטרס) בגוף גבוהות. הגוף קולט אותו מצוקה ואוגר שומנים להישרדות.
    ג. התזונה שאני יכולה להמליץ בפנייך היא תזונה צמחונית, 60-70% פחמימות מלאות, 15% שומן ו-15%-20% חלבון.
    ד. כשאוכלים תזונה צמחונית המבוססת על ירקות( 5 מנות ירקות ביום), פירות (2-3), דגנים מלאים, אגוזים, קטניות וגרעינים, גם אם אוכלים כמויות גדולות, המזון "נשרף" מהר יותר בגוף מאשר ממזון מן החי (שהוא בעל שומן רווי).
    אם קשה לך להיפרד ממוצרי חלב, הישארי רק עם יוגורט עיזים וגבינת עיזים 5% שומן.

בהצלחה

עדנה מינץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו