טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 32 גובה 169 שוקלת 82 ( עליתי 10 קילו בשנה האחרונה בעקבות משבר) אני רוצה להתחיל דיאטת בריאה שאוכל לרדת בה מהר ושהיא תכלול כמה שפחות פחמימות בסגנון אטקינס אבל בריא
האם תכלי להמליץ לי על מאכלי בריאות לארוחת הבוקר שלא מכילים כמות גדולה של פחמימות??
האם קינואה נחשב פחמימה?
האם זה נכון ששתית מים פושרים עם לימון סחוט על הבוקר מנקה את הגוף ? ..מה לגבי כלורופיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
למיכל שלום בעצם צריך להגדיר זאת כאורח חיים ולא כדיאטה לכל החיים. א. אינני יכולה להמליץ בפנייך על דיאטה בסגנון אטקינס לכל החיים. זה יהרוס לך את הכבד ואת הכליות. ב. כל זמן שאת בסטרס, יקשה עלייך להוריד במשקל. כשאנו בסטרס, רמות הקורטיזול שלנו (הורמון סטרס) בגוף גבוהות. הגוף קולט אותו מצוקה ואוגר שומנים להישרדות. ג. התזונה שאני יכולה להמליץ בפנייך היא תזונה צמחונית, 60-70% פחמימות מלאות, 15% שומן ו-15%-20% חלבון. ד. כשאוכלים תזונה צמחונית המבוססת על ירקות( 5 מנות ירקות ביום), פירות (2-3), דגנים מלאים, אגוזים, קטניות וגרעינים, גם אם אוכלים כמויות גדולות, המזון "נשרף" מהר יותר בגוף מאשר ממזון מן החי (שהוא בעל שומן רווי). אם קשה לך להיפרד ממוצרי חלב, הישארי רק עם יוגורט עיזים וגבינת עיזים 5% שומן.
בהצלחה
עדנה מינץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד