B12

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• B12
    דודי
    22/02/2010

שלום,
    לאחר בדיקות דם שבהן התבהר לי שרמת ה- B12 שלי נמוכה (104) אני מעוניין להתחיל לקחת תוסף.
    בעיקרון ניתנו לי זריקות אבל נראה לי שאוותר על התענוג.
    השאלה שלי היא איזה תוסף מומלץ לקחת ?
    לא הצלחתי לגלות עד עכשיו הרבה מידע לגבי סוגי תוספים .
    האם יש טיפות ?

תודה,
    דודי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    B12

הוספת תגובה

• דודי וB12

שני תשובה
    22/02/2010

שלום דודי,
    B12 מיוצר גם ע"י החידקים שבמעיים. לפני שאתה מתחיל לקחת תוספים תוודא שהרמות הנמוכות הם לא כתוצאה מבעיות במעיים.
    ממליצה לך להתייעץ עם נטורופת או איש מקצוע אחר ולברר ראשית את מקור החוסר - טפל בבעיה המקורית ולא רק בסמפטום. אח"כ יש מקום לדבר על תוספים....
    הפורום אינו מקום לשיווק מסחרי של חברה זו או אחרת ולכן תשובה על תוסף לא אוכל לתת לך בפורמט זה. סליחה.
    בהצלחה וכל טוב,
    שני תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה כהלכה

אבי
    04/03/2010

תשובתה של שני תשובה היא תשובה כהלכה, ירידה ברמת ה B12 לרמה אותה הזכרת, נובעת מבעיה אותה יש לאתר לפני לקיחת תוספים או לפחות במקביל.
    החלטתך לא לאפשר להזריק לך, נראית החלטה נכונה.

בברכה
    אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה (-:

שני תשובה
    05/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו