שנייי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנייי.
    lalen
    23/02/2010

מה אני יאמר לך..
    כולם אומרים ליי בשביל מה ללכת לתזונאית..
    ולהגיד לך את האמת אני מצדיקה אותם באישהוא מקום משום שעדיף לאכול את כול האוכל ולא לתת לעצמי להרגיש שיש משהו שאסור לאכול!..למרות שאני אמרתי לך לפני0כן שאני לא אוכלת את הכול ז''א לא אוכלת הרבה בשר או עוף או ביצים וכוליי..
    אני חושבת שזהו להתחיל לרקוד כוליום שעתיים ולאכול מה שאמא שלי מבשלת ולהקפיד שבשעות מאוחרות לא לאכול וזהו!
    מה את אומרת ?..
    מה אתמציעה לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנייי.

הוספת תגובה

• ללין

שני תשובה
    28/02/2010

לכי לתזונאית טבעית כדי לקבל מידע על אוכל ועל בחירות נכונות. תזונה נכונה זה אורח חיים נכון ולא איזו דיאטה זמנית. תזונאית זה לא מה לא לאכול אלא איך לשלב ומה לבחור. אם את רוצה באמת להיות בריאה את צריכה מידע נכון וליווי מתאים, לפחות בהתחלה.
    בהצלחה,
    שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב לך:)

לאלין
    01/03/2010

שני..
    אני התחלתי לרקוד ..
    כול יום שעתיים ואני זהווו אניי מזהה רוצה לראות את עצמי כמו שאני מייחלת להיות:)))..
    ואני פשוט מעוניינת לאכול את הכול אך עד השעה 5-6 <<>>לא להכניס אחרי זה אוכל רק משהו את יודעת קל ושתייה!
    וזהו כי אני באמת מעוניינת להתחיל עם הצעד הזה כבר ולראות שינויים...
    כי אני גם-כן לא מוכנה לחזור למכנסיים עם המצב שאני נמצאת בו..!!!
    אז אני יותר לחוצה עם זה אני רוצה לחזור למכנסיים אך אני לא מרשה לעצמיי כי..השמנתיי כשהייתי דתייה ועכשיו אני משלמת על זה ביוקר ונשארת עם החצאית לבינתיים עד שאתחיל לרדת במשקל אני אחזור למכנסיים:(..
    אך בעזרת השםם..אני מלאת מוטיבציהה וזהו אני באמת רוצה את זה! אם לא עכשיו אז מתי?!:P
    תודהה רבה לך (K)..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו