תזונת פעוטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת פעוטות
    אושרת
    09/03/2010

בוקר טוב.
    בני בן 11 חודשים,אלרגי לחלב.
    בתחילה היה אוכל את ארוחת הפירות ב-10 בבוקר, במלואה, ואת ארוחת הירקות ב-14:00, גם כן במלואה,
    לאט לאט חלה ירידה בכמויות, וכיום אינו מוכן לאכול כלל את הארוחות.
    הנקתי את בני עד גיל 10 חודשים, וכיום אני נותנת לו נוטרמיגן + דייסת קורנפלור, על מנת להגדיל את כמות הקלוריות הנכנסת לגופו.
    שאלותיי:
    שמעתי רופאים, תזונאים, דיאטניות וכו', שאומרים לי כי אין להכריח את התינוק לאכול, וזה נכון, כי ברגע שאני מתעקשת אז הוא מתחזק בעמדתו לא לאכול, ולכן יוצא מצב ששנינו מפסידים.
    מה לעשות על מנת לגרום לו לאכול? ניסיתי פירות מכל הסוגים (ככל שאפשר, בחורף), ירקות, אורז מלא, כוסמת, בורגול, עדשים, בשר, הודו, מה לעשות?

האם יכולה להיות אפשרות של אלרגיה לגלוטן שמשפיעה רק על תיאבונו או אי תיאבונו של בני?

תודה ויום טוב,
    אושרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונת פעוטות

הוספת תגובה

• לאושרת

מירב אלטמן
    26/03/2010

שלום לך

אצל תינוקות מערכת העיכול רק נבנית הם זקוקים לדברים מאוד מאוד פשוטים

נסי להתחיל מהבסיס פשוט לתת רק ירק מסוג אחד כמו גזר או דלעת במשך כמה ימים וראי אים הוא מגיב לאחר מכן תוכלי לעבור לירק הבא ואח"כ גם לשיבולת שועל וכו'. נסי צעד צעד לאט לאט כל פעם משהו אחד בלבדכך תוכלי גם ללמוד מה עושה לו טוב ומה לא...

בהצלחה

חג שמח

מרב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו