עליה במשקל בעקבות שירות צבאי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל בעקבות שירות צבאי
    לורי
    20/10/2007

עליתי 6 קילו בעקבות השירות הצבאי,אני לא בעודף משקל אך לפני השירות הצבאי לא הייתי בתת משקל,עכשיו אחרי שהשחררתי אני רוצה לרדת את מה שעליתי אבל אני ממש לא רוצה לעשות דיאטה כי כמעט כל מי שאני מכירה שעוסק בדיאטות סתם עולה במשקל לאחר מכן.
    וגם רציתי לדעת מה מזיק בתזונה עשירה בסוכר?
    ומה לעשות כדי לרדת בטבעיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עודף משקל בשרות הצבאי

עדנה מינץ
    22/10/2007

ראשית, עלייך להקפיד לעסוק בפעילות גופנית מידי יום.
    הורידי כמות פחמימות, והשתדלי לאכול הכל מלא. אורז מלא, דוחן, קינואה, חיטה מלאה וכו'.
    הרבי באכילת ירקות ( 5 ליום) ופירות (2-3 ליום.) אל תשתי קולה ומשקאות מוגזים. במקומם שתי מים.
    השתדלי גם לאכול עם צירופי מזון נכונים : לא לערבב פחמימות עם חלבונים, וכן לא לאכול קינוחים או פירות בסוף ארוחה, אלא לאכלם כארוחת ביניים.
    תזוזנה עשירה בסוכר מורידה את צריכת המזוונות המזינים באמת. סוכר מייצג פחמימה ריקה, כלומר ללא כל ויטמינים או מינרלים. רמות סוכר גבוהות מכבידות על הכבד והלבלב, מגבירות את רמת החומציות בגוף וגורמות להיווצרות פטריות שמר במעי הגס.
    אני מקווה שעניתי על שאלותייך.

בברכת בריאות טובה
    עדנה מינץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו