הצעות לארוחות בריאות ולא משמינות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצעות לארוחות בריאות ולא משמינות
    אור
    24/10/2007

צהריים טובים לך עדנה,
    תודה על תשובתך. לגבי שקדים, אני פשוט פוחדת להשמין. האם לדעתך, אני יכולה לאכול
    ארוחה שמורכבת מסלט ירקות ונגיד עשרים שקדים, כי פחות זה לא ממש משביע? והאם
    אפשר אגוזי מקדמיה קלויים?
    שאלה נוספת, אני, כאמור, צמחונית, ואשמח לשמוע ממך הצעות לארוחות בריאות (ארוחות
    צהריים וערב), קלות להכנה ולא משמינות (כי אני נוטה להשמין, ושומרת בקנאות). אני לא
    מגוונת כבר הרבה זמן.

תודה חמה מראש,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ארוחות בריאות

עדנה מינץ
    25/10/2007

מיכל שלום
    רצוי להגביל את השקדים ל-12 בארוחה. אפשר גם לפזר על סלטים גרעיני חמניה או גרעיני דלעת (שמהווים חלבון מלא). אגוזי מקדמיה עשירים במיוחד בשומן ומכילים 70% שומן. כדאי לך לא להרבות באכילתם.
    כדאי לאכול עם צירופי מזון נכונים - לא לערבב חלבונים עם פחמימות ולא לקנח ארוחות עם מתוק או פירות. פירות יש לאכול לפני הארוחה (שעה לפני).
    דוגמאות לארוחות לא משמינות: דג אפוןי עם ירקות מאוזים וסלט גדול, מג'דרה עם סלט גדול, חומוס עם ירקות מאודים וסלט גדול, טופו עם ירקות מוקפצים ואטריות אורז או אטריות סובה או אטריות מקינואה,ביצה וסלט גדול, אם את אוכלת מוצרי חלב - יוגורט עיזים ומעט גבינת עיזים עם סלט גדול.
    בין הארוחות לחם ד"ר מרק (או לחם שיפון מלא אחר) עם אבוקדו או שקדיה וכו'.
    היכנסי לחמות טבע גדולה כמו עדן או ניצת הדובדבן ותגלי הרבה דברים

בהצלחה
    עדנה מינץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עדנה, את מקסימה

אור
    25/10/2007

בוקר טוב,
    תודה מקרב לב על ההמלצות. הפורום מקסים, את נפלאה. תענוג לקרוא, יופי
    של הדרכה. עלי והצליחי.

בהערכה, מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה , נעים לקבל משוב כזה חיובי.

עדנה מינץ
    25/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ר
    25/10/2007

מדוע לא מומלץ לאכול פירות אחרי האוכל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירות בסוף ארוחה

עדנה מינץ
    25/10/2007

לא' שלום
    הסיבה שלא מומלץ לקנח ארוחה בפירות או בכל קינוח מתוק היא שהסוכרים גורמים לתסיסה וגזים ולפירוק לא יעיל של המזון והרגשה של נפיחות. פירות כדאי לאכול שעה לפני הארוחה ולא אחריה.

בברכה
    עדנה מינץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו