שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רינה
    10/05/2010

שלום אני שותה 12 כוסות קפה הפוך ביום מאוד טעים לי ובמיוחד זה מוריד לי את התיאבון בגדול לאחרונה אני מרגישה ששמנתי 2 קילו ויצאה לי הבטן זה יכול להיות בגלל קופאין כי אני מוזגת מעט חלב ומקציפה אותו דרך הגב אמרו לי שזה בגלל הגיל יכול להיות?אני בת 43 אחרי שלוש לידות ומידה 39 תודה רבה ישאר כוח אתם נותנים שירות מעולה בפורום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• 12 כוסות קפה הפוך

שושנה שרשבסקי
    11/05/2010

רינה יקרה,
    לא טוב, לא טוב לשתות כמות כזאת של קפה, וזה עוד על חשבון תזונה מאוזנת...
    בכל גיל חשוב לאכל נכון ומאוזן, בגיל 43, מתחילים כל מיני שינויים בגוף וכדי לשמור על בריאות טובה, משקל טוב, הרגשה טובה ולמנוע כל מיני מיחושים ,חשוב לאכל נכון וגם לעשות פעילות גופנית.
    לקפה יש כמה יתרונות, אבל יש לו בעיקר חסרונות... דבר אחד אזכיר פה: צריכה מוגברת של קפאין גורמת להפרשה מוגברת של הסידן בשתן. דילול הסידן בגוף ,(בכל גיל ובגיל המעבר עוד יותר) עלול לגרום למחלת האוסתאופורוזיס
    אני ממליצה לך מאד לגשת לתזונאית , היא תעזור לך להיגמל מהכמות המופרזת של הקפה ותדריך אותך לתזונה מאוזנת ומתאימה לגיל.
    אם את ירושלמית אשמח לעזור
    כל טוב
    שושנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו