שריפת קילוגרמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריפת קילוגרמים
    אור כהן
    08/06/2010

היי,קוראים לי אור ויש לי סוג של עודף משקל.
    אני שוקל בערך 87 ק"ג (משהו כזה),והגובה שלי הוא 1.68,ואני בן 16 ו9 חודשים.
    לפני כשבוע וחצי התחלתי סוג של דיאטה שלי.
    בדיאטה אני הורדת מתוקים,חטיפים,בצקים,שתייה מוגזת\מתוקה,וכל הדברים שלא טובים כ"כ לגוף.
    בדיאטה אני עושה בין 1000 ל1500 קפיצות חבל ביום,אני לא אוכל ארוחת בוקר כי אני לא אוהב,לא רגיל,ולא רוצה.
    בצהריים אני אוכל ארוחה רגילה אבל אני שותה מים (הרבה ותמיד) ובלי לחם,ובערב אני אוכל איזה פרי או ירק.
    זה מה שאני עושה 6 פעמים בשבוע (לפעמים 7),ואני מרגיש די בסדר (לא חלש או רעב כ"כ או משהו כזה).
    השאלה שלי: כמה קילוגרמים אני יצליח להוריד (בערך) אם אני ימשיך בדרך הזו עד סוף החופש הגדול שזה כמעט עוד 3 חודשים (עד תחילת ספטמבר)

תודה (ובבקשה קודם כל לענות על השאלה שלי,ורק אחר כך חות דעת אם מישהו רוצה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריפת קילוגרמים

הוספת תגובה

• שריפת קילוגרמים

חנה הרשקוביץ
    09/06/2010

שלום אור!

קודם אני אענה על השאלה שלך :):
    אין לי מושג.
    ולמה?
    כי לכל אדם קצב חילוף חומרים שונה וגם חסרים הרבה פרטים בדיאטה.

וחוות דעת -
    ההורדה של הדברים 'שלא כל כך טובים לגוף' ופעילות גופנית הם שני צעדים חשובים מאוד לירידה במשקל ובכלל לבריאות טובה. נהדר שהתחלת עם זה ותמשיך להתמיד!

הרבה פעמים בדיאטת הרזיה יורדים הרבה בהתחלה ואז יש איזושהיא עצירה עם ירידה יותר איטית. אל תתיאש. תמשיך לאכול בריא ולהיות פעיל. זה ישתלם.

וכדאי גם להתייחס לאוכל עצמו - תנסה ללמוד איזה מזונות בונים בריאות (ולכן גם פחות השמנה) ואיזה לא.

בהצלחה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אור

מירב אלטמן
    10/06/2010

היי אור

רציתי לחזק את דבריה של חנה
    ולהוסיף,
    ההחלטה לרדת במשקל, לעסוק בספורט ולהימנע ממאכלים מזיקים היא מבורכת .אך יחד עם זאת יש לעשות זאת בצורה מושכלת על מנת שגם תוכל לרדת במשקל וגם חס וחלילה לא תפתח חוסרים תזונתיים. אתה צריך לזכור שאתה עדיין נמצא בגיל ההתבגרות ויש לכך השלכות ודברים שיש לקחת בחשבון מבחינה תזונתית.
    קשה להבין ממה שכתבת מה אתה כן אוכל אבל איכשהו זה נשמע לי לא מספיק אוכל...
    כך שממליצה לך לשקול להתייעץ עם תזונאי/ת מוסמכ/ת בנושא כדי להתאים לך תפריט.

בכל מקרה הרבה בריאות וחופש גדול נעים

מרב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו