טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 16, גובהי הוא 1.58, ואני שוקלת 52. הייתי רוצה לרדת קילו. אני עושה די הרבה ספורט: פעמיים בשבוע אני רצה במשך שעה, ועוד 3/ 4 פעמים בשבוע אני עושה הליכות של כחצי שעה או שעה.
1. האם 1000 קלוריות ביום זה בריא, והאם אני אצליח לרדת במספר כזה של קלוריות? 2. כמה קלוריות אני צריכה לאכול כדי לרדת חצי קילו בשבוע?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא כתבת ממה מורכבות 1000 הקלוריות אותן את צורכת ישנה חשיבות לאיזה מזון אוכלים ולאיכותו ככל שהמזון פשוט, לא מעובד, ללא תוספת סוכר, שמנים מזוקקים, חומרים משמרים כך הוא יותר איכותי.
נערה בגיל שלך שעוסקת 4 פעמים בשבוע בספורט צריכה לאכול בצורה מאוזנת מכל רכיבי המזון דגנים מלאים כמו אורז מלא, קינואה, גריסים, שיפון, חיטה מלאה, דוחן הרבה ירקות מבושלים, קצת במרקים קלים, מעט סלט הרבה מגוון של ירקות (לא רק עגבנייה ותפוח אדמה...) בשר כמה פעמים בשבוע מעט ביצים. שמן איכותי כמו שמן זית, שקדים לא קלויים ועוד.
ככל שתתמקדי במזון יותר פשוט ומלא ופחות במוצרי דיאט, ממתקים, מאפים, מטוגנים וכו' תזיני את גופך בצורה טובה וממילא המשקל יתאזן.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד