טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תקשיבו, אל תעשו דיאטה. תהנו מהחיים כי חיים רק פעם אחת! אני יחסית רזה . אני 1.74 ושוקלת 60 . אל תחשבו קלוריות, תמיד תחשבו שאתן ניראות הכי טוב בעולם. ככה עם הגישה הזאת אתן תהיו רזות, תאמינו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לרותם שלום המטרה איננה להיות רזות דוקא, אלא ללמוד לחיות באורח חיים נכון. חיים רק פעם אחת, ודוקא בגלל זה כדאי לשמור על בריאותנו. אני נתקלת יום יום באנשים שאכלו כל החיים מה שבא להם, עד שיום אחד קיבלו מהרופא הודעה שיש להם מחלת סוכרת, כולסטרול, טריגליצרידים, גאוט וכו'. אז מתחילים בצריכת תרופות ונזכרים לעשות שינויים. לדעתי יותר נבון לאכול מעט מכל דבר ולהיות מודעים לדברים המזיקים כמו סוכר, שומן רווי, חוסר פעילות גופנית, חשיבה שלילית וכו'.
שיהיה לך יום נפלא.
עדנה מינץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים