מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוליקוז למבוגרים....גליה23/07/2010
שלום רב
שמי גליה בת 33
רציתי לשאול אם פוליקוז (תוסף תזונה לעלייה במשקל) יכול להתאים גם לגיל שלי?
ז"א אין לו תופעות שפוגעות בפריון וכד'????
אני בריאה ב"ה, ושוקלת 47 קילו. רזה...
אשמח לתשובה
שבת שלום
:)
גליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליקוז ועלייה במשקל
חנה הרשקוביץ23/07/2010שלום גליה!
פוליקוז זהו תוסף תזונה שמורכב מפולימרים של גלוקוז. במילים אחרות, פוליקוז זה שרשראות ארוכות של גלוקוז = סתם סוכר פשוט.
אין לו תופעות לוואי מיוחדות למבוגרים. אבל:
אני לא הייתי ממליצה אותו כפתרון לעלייה במשקל גם לתנוקות.
להוסיף פחמימות ריקות לתפריט זה יכול לגרום לעליה במשקל לא בגלל שזה מביא את הגוף לאיזון מטבולי אלא בצורה לא בריאה.
הדרך הנכונה לעלות במשקל היא לאכול מזונות טבעיים, מלאים, ועשירים.
דוגמאות: פחמימות מורכבות (חיטה מלאה, שיבולת שועל, שיפון, אורז מלא, קינואה וכו)
אגוזים וזרעים מכל הסוגים - מלך, שקדים, חמניות, דלעת - מומלץ מאוד
תוספת של שמנים בריאים כמו שמן זית, שמן קוקוס, אבוקדו, מעט שמן פשתן
קטניות - שעועית, חומוס, עדשים ועוד.
תזונה טבעית ומגוונת תספק לגוף את החומרים הדרושים לו כדי לשמור על משקל תקין. אם למרות זאת את לא עולה במשקל, כדאי לברר האם יש בעיה שצריך לטפל בה (אולי בעיית ספיגה, אולי משהו אחר).
ואולי אין בכלל שום בעיה: אני לא רואה מה הגובה שלך ולכן אני לא יודעת כמה את רזה, אבל אם את לא רזה מידי ואת בריאה אז אולי אין סיבה לדאגה...
המון בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגובה ומשקל
גליה23/07/2010אני רזה מידי... 47 קילו לגובה 1.60
בת 33
עשיתי כל הבדיקות וב"ה הכל בסדר
מה לדעתך לשתות אבקת קורנפלור+שמנת מתוקה בתוך השוקו??? יש לקורנפלור לא מבושל תוצאות לא בריאות לגוף???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגליה
שושנה שרשבסקי23/07/2010שלום,
על מנת להשמין תנסי את ההמלצה של חנה,
קורנפלור אינו מאכל מומלץ במיוחד , לא כדאי להכניס אותו על בסיס קבוע גם השוקו, והשמנת אינם בדיוק מאכלים מומלצים, את לא צריכה לחפש מזונות עשירים בקלוריות, אלא מזונות עשירים בחומרים מזינים, כפי שהמליצה חנה.
בהצלחה
שושנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)