מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאכלים נוגדי חימצוןחגי14/08/2010
שלום לכולם
הגעתי לפורום הזה לאחר חיפוש של מאכלים נוגדי חימצון.
אני בן 37 ולפני כשנה כאב לימאוד הקרסול, הלכתי לרופא ולאחר בדיקות דם הוא אמר שאני מייצר חומציות
הוא נתן לי כדור לקחת פעם או פעמיים ביום
אני לא לוקח כדורים, וכל 3-4 חודשים כואב לי הקרסול/האגודל.
אני מרים את הרגל באוויר ונח.
אני מעוניין לאכול מאכלים נוגדי חימצון מאשר להתחיל עם כדורים.
אם אפשר מאכלים נגישים מאחר ויש לי תפקיד מרחבי וא ני נמצא הרבה מחוץ לבית/משרד
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאכלי נוגדי חמצון
שושנה שרשבסקי14/08/2010שלום חגי
נוגדי חמצון נמצאים בשפע בפירות וירקות , ההמלצה לאכל 5-7 מנות ירקות ועוד כ3 פירות ליום
פירות הדר (ויטמין C, פלוונואידים)
פירות יבשים,
פירות יער (כל האדומים, עשירים בפיטוכימיקלים טבעיים)
תפוחים
ענבים אדומים ויין
ירקות ממשפחת המצליבים(ברוקולי, כרובית, כרוב ניצנים, כרוב - פיטוכימיקלים ופלוונואידים
ירקות כתומים (דלעת, דלורית, בטטה ו- ויטמין A ויטמיו C ועוד חומרים נוגדי חמצון
ירקות עליים ירוקים
שמן שומשום, שומשום (ויטמין E ועוד)
תה ירוק
שום ובצל
תרד
...
יחד עם הקפדה לירקות ופירות, חשוב לאכל "נכון" באופן כללי על מנת למנוע המצב הדלקתי בגוף (מה שאתה מתאר נשמע כמו דלקת חוזרת), חשוב למעט במאכלים מהחי, להוריד שומנים רווים, שומני טראנס, מאכלים מעובדים ותעשייתיים, להקפיד על דגנים מלאים ושומנים טובים כמו שמן זית, אבוקדו, שומשום מלא, זרעי חמניות, זרעי דלעת, זרעי פשתן, זרעי מרווה
לבריאות
שבוע טוב
שושנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגי
מירב אלטמן14/08/2010מזונות נוגדי חמצון: ירקות מכל הסוגים בעיקר ירוקים: (חסה, תרד)
תה ירוק, תה סרפד, קצת פירות, מלח איכותי-מלח ים אטלנטי, אצות
להעדיף דגנים מלאים.
מגבירי חימצון כל המוצרים ה"מולבנים" קמח וסוכר
חלבון מהחי (בשר, ביצים, דגים), קטניות, אלכוהול
האם עבודתך כוללת נהיגה במשך שעות מרובות? זהו עוד דבר שיכול לגרום לחזרה של הדלקתיות
חשוב לשלב גם תנועה מתאימה, טיפול שכולל דיקור /טווינה/שיאצו כדי לעזור
וגם כדי שהמלצות התזונה יהיו מדויקות מומלץ לפנות לייעוץ אישי
כל טוב
מרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מאכלים נוגדי חימצון
חגי14/08/2010א. תודה רבה על התשובות.
לא ברור לי למה הכוונה כשאומרים 3-4 מנות ירקות ביום
אני בהחלט נוסע לא מעט ויושב בישיבות שהכיבוד בד"כ לא שופע בריאות.
אני מאמין שאני יכול ללכת בכייון הדיקור הסיני, יש המלצה לסוג של דיקור (אני לא מווין בזה כלום)
שוב פעם
תודה
ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגי
מירב אלטמן14/08/2010היי חגי
אתה מוזמן ליצור איתי קשר ואתן לך יותר פרטים לגבי דיקור סיני
מרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)