טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! אני אחרי לידה וסובלת מעצירות כרונית ופיסורה. בהמלצת הרופא שלי התחלתי לקחת סובין שיבולת שועל אבל אני לא יודעת כמה כדאי לקחת ביום... עד עכשיו צרכתי כמה כפות ליום וזה נראה לי הרבה מה גם שזה עשה לי גזים... הייתי שמחה אם תוכלו לתת לי מינון מומלץ.. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני ממליצה לא לצרוך יותר משלוש כפות ביום של סובין זה. תנסי להשתמש גם בזרעי פשתן טחונים - כף או שתיים. ניתן להשיג בחנויות טבע מיצוי שזיפים שעזר מנסיוני להרבה נשים אחרי לידה.
חשוב מאוד להקפיד לשתות הרבה מים כשאוכלים הרבה סיבים אחרת משיגים את התוצאה ההפוכה - הסיבים יספחו את מעט המים שימצאו בצינור העיכול ונקבל צואה קשה שתחמיר את הבעיה.
כדי להתמודד עם עצירות כדאי להקפיד על שתיה מספקת, לעשות פעילות גופנית מתונה שמתאימה למצבך, לאכול מגוון של ירקות ופרות טריים ולהימנע לגמרי ממוצרים שעשויים מקמח לבן ואורז לבן.
אם השינוי התזונתי לא עוזר כדאי לפנות למטפל/ת שיתאים לך תוספי תזונה או צמחי מרפא מתאימים.
החלמה מהירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני שותה כמו גמל... ואוכלת מאוד מאוד מאוזן הבעיה שבאמת אין לי זמן/כח(:)) לעשות ספורט אבל אני משתדלת לעשות הליכות עם העגלה למרות שבחום הזה קשה לזוז מהבית... המון תודה בכולופן ושבת שלום ומבורך!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים