חומרים מסוכנים במיי השתייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומרים מסוכנים במיי השתייה
    שרונה בלוך
    01/09/2010

הרשויות בודקות את המים עד השיבר הראשי של הבית, אולם משם אין פיקוח על המים. ראיתי ביוטיוב תחקיר של לינוי בר גפן על זיהומים ומתכות כבדות שחודרים למים בתוך הצנרת הביתית. אני שותה בדרך כלל מים מהברז, אבל עכשיו אני קצת מפחדת.
    (אפילו הטעם נראה לי פתאום מגעיל יותר מאז שראיתי את הסרטון - אבל זה בטח פסיכוסומטי)
    :-)
    אני אשמח לשמוע מה אתם יודעים על הנושא הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מים...

חנה הרשקוביץ
    01/09/2010

שלום שרונה!

לצערי הרב יש היום הרבה צרות עם מי השתיה.

הרשויות אומנם בודקות את המים עד השיבר הראשי אך הם בודקים את המים בעיקר ממזהמים חיים (שזה טוב) ומזהמים את המים בעצמם במזהמים כימיים (לא פחות גרועים) כדוגמת כלור ופלואור.

אם הצנרת בתוך הבית או הבנין עשויה ממתכת כמו עופרת, חלק מהמתכת נכנסת למים. במיוחד בצנרת ישנה.

אני עדיין שותה מים מהברז כי גם מים מבקבוקי פלסטיק מזדהמים - מהפלסטיק...

אם את רוצה לשפר את איכות המים שאת שוה הייתי ממליצה לך לעשות מעין סקר על סוגי מסנני מים שמסתובבים היום בשוק (חפשי מידע אמין, לאו דוקא ממפרסמים), ולראו מה מתאים לך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו