דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    נטלי
    19/11/2007

אני בת 36 הגובה שלי הוא 160 ואני שוקלת 83 אמרו לי שהמשקל לי מאוד גבוה יחסית אני מנסה לעשות כל מיני דיאטות ללא הצלחה .
    לפני בערך שבע התחלתי דיאטה שכוללת ארוחת בוקר קטנה וארוחת בוקר בצוהריים ללא לחם ואני מאוד משתדלת לעשות 3 פעמיים הליכה של 30 דקות לפחות אבל הבעיה שלי היא כאשר מגיע שישי שבת אני מתחילה להגזים עם האוכל ולא עושה חשבון האם יש פתרון או עצה אני כל פעם מחפשת מה להכניס לפה מרוב שיעימום בבקשה תעזרו לי בעלי לא ממש עוזר לי ורק מעליב אותי ואומר לי שיש לי בטן ותחת גדולים ואני לוקחת הכל ללב ועוד דבר עם יש למשהו עצה מה לענות לבעלי כאשר הוא מתחיל לזרוק מילים שמעליבות אותי
    אני יודע לו מאוד תודה מראש נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• תגובה לנטלי

מזי
    19/11/2007

היי נטלי
    מדבריך מתבהר הרבה מאוד רגש, הצעה אישית שלי היא, תניחי לרגשנות ותתחילי לעשות, קחי את עצמך בידיים עשי ספורט, אם אפשר שלבי בהליכה גם ריצה, שימרי על תזונה נכונה בכמויות נכונות והתוצאות לא תאחרנה להגיע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למזי

נטלי
    19/11/2007

תודה רבה על העידוד ואני באמת ישתדל לעשות הכל כדיי להרזות והכל בשביל הרגשה טובה וגם להוכיח לבעלי שעדין לא אבדתי את הקסם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרזייה

עמי
    21/11/2007

היי,
    ישנה ערכה להפחתה ושמירה על המשקל על בסיס צמח האלו-ורה.
    מומלץ קודם לרכוש ערכת ניקוי clean9 לניקוי הגוף מרעלים, ואחר כך בערכת הרזייה שנקראת lifestyle30 .

לפרטים : 050-4001907 077-7011088

בברכה,
    עמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו