טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 36 הגובה שלי הוא 160 ואני שוקלת 83 אמרו לי שהמשקל לי מאוד גבוה יחסית אני מנסה לעשות כל מיני דיאטות ללא הצלחה . לפני בערך שבע התחלתי דיאטה שכוללת ארוחת בוקר קטנה וארוחת בוקר בצוהריים ללא לחם ואני מאוד משתדלת לעשות 3 פעמיים הליכה של 30 דקות לפחות אבל הבעיה שלי היא כאשר מגיע שישי שבת אני מתחילה להגזים עם האוכל ולא עושה חשבון האם יש פתרון או עצה אני כל פעם מחפשת מה להכניס לפה מרוב שיעימום בבקשה תעזרו לי בעלי לא ממש עוזר לי ורק מעליב אותי ואומר לי שיש לי בטן ותחת גדולים ואני לוקחת הכל ללב ועוד דבר עם יש למשהו עצה מה לענות לבעלי כאשר הוא מתחיל לזרוק מילים שמעליבות אותי אני יודע לו מאוד תודה מראש נטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי נטלי מדבריך מתבהר הרבה מאוד רגש, הצעה אישית שלי היא, תניחי לרגשנות ותתחילי לעשות, קחי את עצמך בידיים עשי ספורט, אם אפשר שלבי בהליכה גם ריצה, שימרי על תזונה נכונה בכמויות נכונות והתוצאות לא תאחרנה להגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי, ישנה ערכה להפחתה ושמירה על המשקל על בסיס צמח האלו-ורה. מומלץ קודם לרכוש ערכת ניקוי clean9 לניקוי הגוף מרעלים, ואחר כך בערכת הרזייה שנקראת lifestyle30 .
לפרטים : 050-4001907 077-7011088
בברכה, עמי
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד