שמשהו יסביר לי למה הכוונה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמשהו יסביר לי למה הכוונה?
    נטלי
    20/11/2007

קראתי בכתבות על דיאטת אטקינס וגם על קורדיאון משהו יכול בבקשה להגיד לי ולהסביר לי מה זה בדיוק ועם זה עובד ויעיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לנטלי

עדנה מינץ
    20/11/2007

דיאטת אטקינס שמה דגש על חלבונים מן החי: בשר, עוף, דגים, מוצרי חלב וכו'. במשך הדיאטה מורידים בשבועיים הראשונים במשקל, אך רוב האנשים לא מבינים מה המנגנון. אחר כך זה מתייצב והירידה מואטת
    בעצם מה שקורה הוא שכל הזמן מכניסים לגוף שומן רווי שגורם בטווח הרחוק לעליה בכולסטרול, בלחץ דם, בנוסף לעובדה ששומנים מסוג זה מהווים איום על שלמות ובריאות הכבד והכליות. כשאנו צורכים הרבה מזון מן החי, נוצרים מוצרי לואי חנקניים שהכליות חייבות להיפטר מהם על ידי הוצאת נוזלים, כך שבדיעבד בימים הראשונים רוב המשקל שמאבדים הוא נוזלים. בנוסף לכך מזון מן החי הופך את הגוף לחומצי, ויש לכך השלכות שונות (חוץ מאלה שמניתי לעיל) כגון איבוד סידן.
    המפתח הוא למצוא איזה שהוא איזון כדרך חיים, כי בסופו של דבר רוב האנשים לא מסוגלים להתמיד לאכול כך ואז חוזרים לסורם.
    המפתח הוא: לאכול ביום 5 מנות ירקות, 3 מנות פרי, אגוזים, זרעים, קטניות, ואם דוקא רוצים להמשיך במוצרי חלב - אז גבינות יובורט מעיזים.

בברכת בריאות טובה

עדנה מינץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו