הריון וירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון וירידה במשקל
    רותי
    04/10/2010

אני בתחילת הריון , איחור של שבוע , ושוקלת 78 ק"ג מהצטברות שומנים מלידות קודמות ,7 לידות כאשר משקלי הילדים גדולים מאוד מלידה ללידה 4750 ,4650,לא מצאו סכרת הריונית אך כנראה שהיא סמויה !
    אני רוצה לשמור על עליה מתונה בהריון אך שואלת האם ניתן לספור קלוריות בחודש הקרוב כדי לרדת מעט והאם מותר בתחילת ההריון לעשות הליכה יומית חצי שעה ?
    ומה ההצעה לשמור על משקלים סבירים לעובר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון וירידה במשקל

הוספת תגובה

• הריון וירידה במשקל - תגובה

שושנה שרשבסקי
    04/10/2010

שלום רותי,
    קודם כל אני מאחלת לך הריון קל
    א. בהחלט מומלץ (ולא רק מותר) לעשות הליכה יומית בתחילת הריון, באמצע ובסוף...
    ב. לגבי התזונה, לא נכון לספור קלוריות, אלא צריך לאמץ תזונה בריאה, עשירה בחומרים מזינים, תוותרי על סוכר ועל שומנים רווים, זה אומר לוותר על עוגות, עוגיות, ופלים, קראוסונים, בורקסים וחטיפים למינהם,משקאות ממותקים, כל אלו משמינים ולא מביאים שום תועלת לך או לעובר
    התפריט שלך צריכה לכלול הרבה ירקות (מבושלים, מאודים, אפויים, מוקפצים במעט שמן, טריים), קצת פירות, דגנים מלאים (אורז מלא, קינואה ועוד), לחם מקמח מלא
    חלבון מן החי או מהצומח לפי ההרגלים שלך,עוף (להוריד את העור), בשר (להימנע מהחלקים הפנימיים, הודו,ביצים,מעט מוצרי חלב (5%) קטניות
    תאכלי ארוחות קטנות, (יותר טוב מספר ארוחות קטנות ולא ארוחות גדולות)

כמובן שאת חייבת להיות תחת השגחה רפואית, כי המשקלים הגבוהים של תינוקות מצביעה על משהו לא לגמרי תקין
    כל טוב
    שושנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו