נפיחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות
    שירה
    13/10/2010

לאחרונה אני מרגישה תחושת נפיחות נוראית.
    אחרי כל דבר קטן שאני אוכלת הבטן שלי ממש מתנפחת וזה נורא מעיק גם מבחינה פיסים גם בהרגשה. מה השיבות לכך ? איך אפשר להפסיק את זה ? והאם זה יעלם עם הזמן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות

הוספת תגובה

• נפיחות - תגובה

חנה הרשקוביץ
    13/10/2010

שלום שירה!

נפיחות יכולה להיגרם ממגוון סיבות, כמו רגישות למזון מסוים, חוסר איזון באוכלוסיית חיידקי המעיים, בעיות בספיגת מזון מסיבות שונות ועוד.
    אני ממליצה ללכת לאיש מקצוע שיוכל לאבחן ולטפל כמו שצריך.
    בינתיים תוכלי להיעזר בתוסף של 'חיידקים טובים' - פרוביוטיקה, ולנסות להוריד מהתפריט מזונות שאת אוכלת בתדירות גבוהה כדי לראות אם הם הגורם.

הרבה בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שירה
    13/10/2010

האם את יודעת על משהו מסויים שיכול לגרום לכך ? שמעתי שסיבים גורמים לתחושת נפיחות.. האם זה נכון ? אם כן, התחלתי לאכול לאחרונה קורנפלקס עשיר בסיבים בכמות נדיבה, האם ייתכן שזהו הגורם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה על קורנפלקס וסיבים

שושנה שרשבסקי
    13/10/2010

שלום שירה,
    תהיי קשובה לגוף שלך,
    אם עד עכשיו לא היתה לך בעיה, ולאחר שהתחלת לאכול קורנפלקס בכמות נדיבה הבעיה התעוררה, יש סיכוי סביר שהוא הגורם לנפיחות.
    מה לעשות? הפסיקי משך שבוע לאכל את הקורנפלקס ותראי אם את מרגישה יותר טוב.
    אם הבעיה נפתרה תדעי שכמות הקורנפלקס היא הגורם.
    תוכלי לאחר מכן לחזור לאכל, אבל בכמות קטנה, ולשים לב מה זה עושה לך.

יש חשיבות מאד גדולה לאכל סיבים, אבל כמובן, כמו כל דבר לא צריך להגזים. טוב שהסיבים יהיו ממקורות שונים, פירות ירקות, דגנים.
    קורנפלקס הוא מזון מעובד, הוא איננו הבחירה הטובה ביותר, קצת, זה בסדר.

כל טוב
    שושנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו