טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאחרונה אני מרגישה תחושת נפיחות נוראית. אחרי כל דבר קטן שאני אוכלת הבטן שלי ממש מתנפחת וזה נורא מעיק גם מבחינה פיסים גם בהרגשה. מה השיבות לכך ? איך אפשר להפסיק את זה ? והאם זה יעלם עם הזמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נפיחות יכולה להיגרם ממגוון סיבות, כמו רגישות למזון מסוים, חוסר איזון באוכלוסיית חיידקי המעיים, בעיות בספיגת מזון מסיבות שונות ועוד. אני ממליצה ללכת לאיש מקצוע שיוכל לאבחן ולטפל כמו שצריך. בינתיים תוכלי להיעזר בתוסף של 'חיידקים טובים' - פרוביוטיקה, ולנסות להוריד מהתפריט מזונות שאת אוכלת בתדירות גבוהה כדי לראות אם הם הגורם.
הרבה בריאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם את יודעת על משהו מסויים שיכול לגרום לכך ? שמעתי שסיבים גורמים לתחושת נפיחות.. האם זה נכון ? אם כן, התחלתי לאכול לאחרונה קורנפלקס עשיר בסיבים בכמות נדיבה, האם ייתכן שזהו הגורם ?
שלום שירה, תהיי קשובה לגוף שלך, אם עד עכשיו לא היתה לך בעיה, ולאחר שהתחלת לאכול קורנפלקס בכמות נדיבה הבעיה התעוררה, יש סיכוי סביר שהוא הגורם לנפיחות. מה לעשות? הפסיקי משך שבוע לאכל את הקורנפלקס ותראי אם את מרגישה יותר טוב. אם הבעיה נפתרה תדעי שכמות הקורנפלקס היא הגורם. תוכלי לאחר מכן לחזור לאכל, אבל בכמות קטנה, ולשים לב מה זה עושה לך.
יש חשיבות מאד גדולה לאכל סיבים, אבל כמובן, כמו כל דבר לא צריך להגזים. טוב שהסיבים יהיו ממקורות שונים, פירות ירקות, דגנים. קורנפלקס הוא מזון מעובד, הוא איננו הבחירה הטובה ביותר, קצת, זה בסדר.
כל טוב שושנה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד